kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Celebrity Fee' yöntemiyle saatte 20 bin dolar kazandı

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Helin Avşar, Paris Hilton'un 'tanınma ücreti' yöntemiyle, ilk parasını kazandı. Helin, 'Celebrity Fee' sistemini devreye sokarak, Kumburgaz'daki bir otele gitti. Bu ziyaretten Helin'in cebine, bir saatte 20 bin dolar girdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Celebrity Fee' yöntemiyle saatte 20 bin dolar kazandı
Aralarında Paris Hilton'un da bulunduğu dünyaca ünlü pek çok kişinin şöhretlerini nakite çevirme sistemi olarak bilinen 'Celebrity Fee', Türkiye'de ilk kez Helin Avşar tarafından uygulamaya sokuldu. Geçtiğimiz günlerde Paris Hilton'un izinden giderek, katılacağı davet ve tanıtımlardan para alacağını açıklayan Helin, önceki gün ilk kez 'şöhretiyle' hatırı sayılır bir para kazandı.

PARAYI PEŞİN ALDI
Kumburgaz'daki Anzer Beach Oteli'nin tanıtımı için davet alan Avşar, otel hakkında bilgi topladıktan sonra teklife 'okey' dedi ve peşindeki magazin ordusuyla mekanı ziyaret etti. Kumburgaz'daki otelin sahibi Ayhan Kalemdar tarafından karşılanan Helin Avşar, 'Celebrity Fee' ücreti olarak, 20 bin doları peşin aldıktan sonra odasına çıkarak hazırlandı. Makyajını bitirdikten sonra oteli dolaşmaya başlayan Avşar, 8 televizyon kamerası ve 5 gazeteci tarafından takip edildi. İlk yarım saat içinde oteli dolaşan, röportajlar yapan Helin Avşar, otel ziyaretinin ikinci yarım saatinde ise havuza girerek, balık gibi yüzdü. Özellikle, İzzet Antebi ile tuvalette seviştiği yönünde ortaya atılan iddialar yüzünden son günlerde çok gündemde olan Avşar, basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ÇOK KAZANACAĞIM
'Celebrity Fee' sistemiyle ilk parasını kazanmanın mutluluğunu yaşayan Helin Avşar, şöyle konuştu: "Bu sistemle çok para kazanacağım. Ve bu sistem benimle birlikte Türkiye'de çok yaygınlaşacak. Birçok ünlü peşimden gelecek. Ama ilk uygulayıcısı ben olduğum için ben hep daha çok kazanacağım..." Helin Avşar'ın kısa ziyaretinden çok memnun kalan otel sahibi de konuyla ilgili şunları söyledi:

OTELCİ MEMNUN
"Gazetede Helin Avşar'ın tanıtım yapacağını duyunca hemen harekete geçtim. Kendisiyle görüşüp ücret konusunda anlaştık. Ben tanıtımın birkaç hafta önce olmasını istiyordum ama Helin Hanım'ın işleri yoğunmuş. Bu nedenle biraz geç oldu ama durumdan çok memnunum."
Haberin fotoğrafları