kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'Minik Serçe' 27 ve 28 Ağustos'ta sahnede olacak. Candan Erçetin ise 2 ve 3 Ağustos'ta Açıkhava'yı dolduracak.

Most konserleri bu yaza damga vuracak

'Most Açıkhava Konserleri', Harbiye'de usta sanatçıları dinleyicilerle buluşturacak. 27 Temmuz'da Sezen Aksu'yla başlayacak konserlere Cesaria Evora ve Yalın da katılacak..
Türk Pop Müziği'nin önemli isimleri bu kez Most'un orgazinasyonuyla birarada. 27 Temmuz'da Sezen Aksu ile start alacak konserler, 29 Temmuz'da Yalın'la devam edecek. İstanbul'daki ilk solo konserini Harbiye Açıkhava'da vermeye hazırlanan Yalın, konserde son albümü 'Her şey Sensin'deki parçalarının yanı sıra, eski sevilen şarkılarına da yer verecek.

ERKİN BABA'DAN SÜRPRİZ
30 Temmuz'da ise dinleyiciyi bir sürpriz bekliyor. Çünkü rock müziğin usta ismi Erkin Koray, sanat hayatının 50. yılını özel orkestrasıyla Açıkhava Tiyatrosu'nda kutlayacak. Koray'a gecede Duman ve Özlem Tekin gibi genç neslin başarılı temsilcileri eşlik edecek. Müzik dünyasının yalın ayaklı divası Cesaria Evora da 31 Temmuz'da dinleyiciyle buluşacak. 65 yaşındaki sanatçı, Portekiz Fado'larından Küba ve Afrika müziklerine kadar uzanan klasikleşmiş şarkılarıyla İstanbullu müzik severlerle buluşacak. Candan Erçetin 2 - 3 Ağustos'ta, Nilüfer ise 5 Ağustos'ta sahnede olacak.
Bilgi için: 0216 556 98 00

KONSER PROGRAMI
27-28 Temmuz Sezen Aksu
29 Temmuz Yalın
30 Temmuz Erkin Koray
31 Temmuz Cesaria Evora
2-3 Ağustos Candan Erçetin
5 Ağustos Nilüfer
Haberin fotoğrafları