kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Temmuz 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Dolabınızı gereksiz yere doldurmayın!

Duygu GÖKMENOĞLU/GÜNAYDIN
İndirim döneminde ürünlerin fiyatlarına aldanıp da sakın gardırobunuzu hiç giymeyeceğiniz şeylerle doldurmayın! Bunu önlemek için ilk yapmanız gereken alışverişe çıkmadan ihtiyaçlarınızı belirlemek ve alacaklarınızla ilgili bir liste oluşturmak..
Yaz indirimleri bu sene temmuz başında start aldı. Hemen hemen her marka tüm ürünlerinde yüzde 50'lere varan indirimler uygulayınca, gardırobunu baştan aşağıya yenilemek isteyenlere de gün doğdu... Sezon başında çok beğenip pahalı olduğu için alamadığınız ürünler varsa hemen harekete geçmenizde fayda var. Çünkü indirimin sonlarında alışverişe çıkarsanız, aradığınız kıyafetleri bulamayarak hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İndirimlerin başlamasıyla birlikte özellikle hafta sonları mağazalara adım atmak zor bir hal alıyor! Her daim düzenli görmeye alışkın olduğumuz mağazaların raflarının dağınıklığından insanların alışveriş yapmaya hasret kaldığını anlamak mümkün! Ancak indirimlere kendinizi fazla kaptırmamanızda da fayda var. Çünkü gardıroplardaki en gereksiz ve hiç giyilmeyen parçalar hep bu dönemde alınır! İndirimin cazibesine kapılanlar rahatsız ayakkabılar, kullanışsız çantalar ve sadece rengine vurulup alınmış sıradan elbiselerle gardıroplarını doldurur.

İHTİYAÇLARINIZI BELİRLEYİN
Hem bütçenizi sarsmamak hem de gardırobunuzu gereksiz yere doldurmamak için bu dönemde bazı detaylara dikkat etmelisiniz!

* Öncelikle alışverişe çıkmadan önce gardırobunuzdaki parçaların model ve renklerini gözden geçirin. Nelere ihtiyacınız olduğunu belirledikten sonra alışverişe çıkın.

* Dolgu topuklu ayakkabılar, her yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Oldukça rahat oldukları da düşünüldüğünde bu tasarımlardan birer tane edinmenizde fayda var.

* Aklınızda olsun; gün boyu rahatlıkla giyilen babet ayakkabıların popülerliği önümüzdeki yaz da sürecek gibi duruyor. Bu yaz yeşilden sarıya kadar her rengini severek kullandığımız rugan ayakkabı ve çantalar sonbahar sezonunda da çok moda olacak!

* Klasik kesimli ceket-pantolon ve ceket-etek takımları da gardırobunuza eklemeyi ihmal etmeyin.