Amerika'nın en prestijli gazetelerinden The New York Times, İstanbul'a gelen bir Amerikalı'nın 36 saat içinde neler yapması gerektiğine dair bir yazı kaleme almış. Yazıda Kemal Koç'un sahibi olduğu ve oğlu Serkan Koç'un işlettiği Nişantaşı'ndaki Komşu Kebap da var. Bu haber zaten işleri iyi olan Komşu'nun işlerini katlamış; geçenlerde uğradığım mekanın bahçesi sanki Birleşmiş Milletler Merkezi gibiydi. Bu arada ileriyi çok iyi görebilen Kemal Koç ve oğlu Serkan'ın, kasım ayında hizmete girecek olan City's Nişantaşı alışveriş merkezinde de bir şube açacaklarını öğrendim. Böyle işini iyi yapanlara şapka çıkarmak lazım...
Yayın tarihi: 4 Temmuz 2007, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/07/04/gny/haber,1E6DD9834A1745CCB2C01D688F2FB205.html
Tüm hakları saklıdır.