|
 |
 |
 |
|
 |
 |

Samandıra'da olay
Fenerbahçe'nin dünkü idmanında oynanan çift kalede Deivid ile Uğur Boral yumruklaştı. Deivid'i tutmakta zorlanan Tuncay yerlerde süründü.
Fenerbahçe, Al İttihad maçı sonrası ligde oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına gergin başladı. Dün akşam antremanında pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçta Deivid'le Uğur Boral yumruklaştı. Sert ve hırslı bir mücadeleye sahne olan çift kalede Deivid ve Uğur Boral'ın sık sık karşı karşıya gelmeleri antremanın bitimine yakın tansiyonun yükselmesine neden oldu. Brezilyalı oyuncunun bir pozisyonda Uğur'a sert girmesi sonrası genç oyuncunun sözlü sataşmasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Takım arkadaşları araya girerek sinirli olan iki futbolcuyu güçlükle birbirinden uzaklaştırdılar. Deivid'i tutmakta zorlanan Tuncay bir ara düşerek sürüklendi. Zico'nun uyarısıyla iki futbolcu oyundan çıkarak çalışmayı kenardan izlediler. Brezilyalı teknik adam antrenman sona erdikten sonra tesislere girerken, Deivid ve Uğur Boral'ı yanına çağırdı ve tesislerde uzun süren bir toplantı yaptı. Taraftarın istemediği ve ilk 11'de yer bulamayan Deivid'in idmanlarda bir süredir gergin olduğu gözleniyordu.
ÖĞRENCİLER DE ORADAYDI İdmanda gazetecilerin önünde yaşanan kavgaya kulübün sitesi fenerbahce.org'da bir satır bile yer verilmedi. Öte yandan sakatlığı geçen Appiah dün takımla antrenmana çıkıp çift kalede yerini aldı. Al İttihed maçında sakatlanan Kezman takımdan ayrı koşu yaparken, hasta olan Tümer idmana çıkmadı. Bu arada Rasathane İlköğretim Okulu'ndan gelen öğrenciler çalışma sonunda Tuncay'a çicek verdiler.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|