|
 |
 |
 |
 |
Zirvede fark yine 7 puan
|
|
Galatasaray Kayseri deplasmanında, Beşiktaş da Gaziantep'te golsüz beraberlikle ikişer puan bıraktı. Lider Fenerbahçe ile Galatasaray'ın farkı 7, Beşiktaş'ınki 8 puana çıktı.
Aslan'dan patinaj
Buzlu zeminde ve -7 derecede oynanan maçta G.Saray ile Kayseri yenişemedi Cimbom, bu sezon en az şut attığı maçta 2 puan yitirince lider F.Bahçe ile olan puan farkı 7'ye çıktı.
Amaç Galatasaray'ın 'havaya ve sahaya' uyum sağlamasıydı, 5 günlük deplasmanda. Ama ikisi de olmamış. İlk 5 dakika birbirini tartıyor iki takım. Ağır basan Kayseri oluyor. Galatasaray'da bu yarının gediklisi olmaya aday ilk 11 yine 'hayalet'lerden oluşmuş. Kötü zemin de buna eklenince genelde sadece Song-Tomas-Inamoto ve en çok da Ayhan oynuyor, geriye kalanlarsa 'debeleniyor'. Kayseri'ninse bir önceki maçtaki zayıf solu Toledo ile güçlenmiş. Şaş zayıf olup Sabri de yetemeyince bu 'yüklenilen kanat' oluyor. İlk pozisyon 6'da buradan Kemal'le geliyor. Açığı Inamoto kapatıyor. 9'da Gökhan yakaladığı topu boş kale yerine dışarı gönderiyor. Galatasaray ilk pozisyonunu 12'de Sabri'nin ortasında Karan'ın şutuyla buluyor. Bunu bir de 32'de İliç'in pasında yine onun vuruşu takip ediyor. Şaş ise 35'te etkisiz şutuyla 'kaçanlar' serisini tamamlıyor.
BU
KADRO G.SARAY'A YETMİYOR İlk devrenin 'perde'sini yine Kayseri baskısı imzalıyor. 37, 38 ve 45'te Gökhan'ın çabası etkili olmuyor. 44'deyse Iglesias'ın ters vuruşunu Mondi zorla çıkartıyor. İkinci devreye kaldığı yerden başlıyor Kayseri... 47'de Toledo'nun içeri kestiği topa Iglesias etkili vuruyor ama Mondi 'oldurmuyor'. 50-55 arasındaki nazenin Galatasaray baskısını yine onların ısrarlı çabası cevaplıyor. Beklenen müdahale 62'de kenardan geliyor. İki 'kırık kanat' Şaş ve Arda'nın yerine Okan ile Kabze giriyor. 67'de Ayhan'ın uzun topuna yükselen Karan'ın akıllı vuruşunu kaleci engelliyor. 77'de yine Karan kaleci ile karşı karşıya kalıyor, değerlendiremiyor. 5 gün x 24 saat= 2 adet 0-0. Kayseri ve eksi 2 puan denklemi, bir de bağıra bağıra 2 kere 2 = 4, "Bu kadro Galatasaray'a yetmiyor" diyor.
|
|
|
|
 melis çetin 05.02.2007 16:11:21 sayın polat berabere kalacaqınızı yukarıdan bildirmişlermiydi önlem alsaydınız keşke.
 berk yılmaz 05.02.2007 13:34:08 hadi adnan polat hadi yıldırım demirören şimdi konuşun şampiyonluğun en büyük adayıyız diye.Geçen hafta şampiyonluğun habercisi diyordunuz ya fener adamı böyle yapar işte
 Mertefe DİRİK 05.02.2007 13:12:39 biz galatasaraylıyız...Bazıları hiç heveslenmesiin geçen sene horozun gagalaması yetmedi bu sene sami yenin çimlerinde parçalanacaksınız...Takım yönetim taraftar sonsuza dek elele rüzgar eken fırtına biçer kimse unutmasın 25yıldır türkiye kupası alamayan uefeayı süper kupayı aldığımız sene pendike göztepeye yenilip ecel terleri döken sigmalardan canneslardan 7yiyen biz miyiz?Biraz tarihinize bakın sonra kadıköydeki bayraği çikaartiin belki bizle konuşcak saygıya erişirsiniz!!!ultrAslan-Bornovalılar
|
|
 |
|
 |
|