İftarı nerede yapalım?
Ağzınıza layık... Ramazan özel hazırladığı mönüleriyle dikkat çeken bir başka mekân da Divan. Şubelerinde set iftar mönüleri, özel iftar tabağı ve açık büfe uygulamasıyla müşterilerine seçenekler sunan Divan, güllaç tatlısı ile de yemeği noktalıyor. İftar yemeklerinin kişi başı ücreti; Divan Lokantası'nda 60, Kuruçeşme Divan'da hafta içi 50, hafta sonu 65 (açık büfe), Fenerbahçe Faruk Ilgaz Divan Tesisleri'nde ise hafta içi 40, hafta sonu 50 YTL (açık büfe). Divan Lokantası, Tel: (0212) 315 55 00
Tatlı yiyin, tatlı konuşun Kanlıca'daki Ahmet Rasim Paşa Yalısı, A'jla Otel adıyla hizmete girdiğinden beri, restoranıyla büyük ilgi görüyor. Ramazan ayında da müşterilerini tarihi bir ortamda ağırlayan otel, dileyenleri 'Paşa odası'nda misafir ediyor. Başlangıç ve tatlılar açık büfe, dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Ana yemekler her gün değişiyor. Kişi başı 69 YTL. "Nasıl ulaşırım?" derseniz, otelin Emirgan Atlı Köşk'ten ücretsiz tekne servisi var. Sonbaharın bu güzel günlerinde Boğaz'da bir iftar yemeği fena olmaz... Tel: (0216) 413 93 53 -54
|