|
 |
 |
 |
|
 |
 |

Günün içinden
İlhan Cavcav kaza yaptı G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav dün akşam Ankara'da bir baba-kıza çarptı. Cavcav, Ankara-Konya karayolunda karşıdan karşıya geçen Lütfü Dikmen ile kızına dikiz aynasıyla çarpınca baba arkadan gelen aracın önüne düştü. Bu aracın da çarptığı Dikmen hastaneye kaldırıldı. Karakolda ifade veren Cavcav, "Vatandaş bilinçsiz ise şoför ne yapsın! 30 metre ötede yaya geçidi vardı. Aynı yerde 17 kişi ölmüş. Allah'tan süratli değildim. Alkollü de değildim ama içmeye gidiyorduk. Nasip olmadı" diye konuştu.
Klose,
Werder'i bırakıyor Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Miroslav Klose, sezon sonu ayrılmayı düşündüğünü açıkladı. Sözleşmesini uzatmak için Werder'le 2008'e kadar prensipte anlaşan 28 yaşındaki Alman milli oyuncu kararından vazgeçtiğini söyleyerek, "Şu an için 5 teklif aldım. Fiziksel olarak İngiltere'ye, disiplin olarak İtalya'ya, teknik olarak da İspanya'ya yatkınım. Teklifleri değerlendireceğim" diye konuştu.
Çalımbay Rizespor'da Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, Rıza Çalımbay ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi. Susiç'in görevine son veren Rize yönetimi daha önce yalanlamasına rağmen Çalımbay ile anlaştıklarını resmen kamuoyuna açıkladı. İstif, "Çalımbay daha önce Rize'de görev yaptığı süre içerisinde büyük başarılara imza attı. Kendisi ile yeniden prensipte anlaşmaya vardık. Ligin ikinci yarısında daha başarılı bir performans sergileyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
Terim-Lippi buluşuyor Futbol Federasyonu'nun düzenlediği, Uluslararası Teknik Direktör Semineri, 15-16 Ocak 2007'de Antalya'da yapılacak. 500'e yakın yerli-yabancı teknik adamın katılacağı seminerde İtalya'yı Dünya Şampiyonu yapan Lippi ile Fatih Terim de konuşma yapacak. UEFA Teknik Komitesi üyeleri ve F.Bahçe'nin eski teknik direktörleri Holger Osieck ve Josef Venglos ile Yılmaz Vural ve Yılmaz Erdoğan da toplantıda konuşacaklar.
Antalya'da hazırlık maçı Antalyaspor devre arasına rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Cumaya kadar idmanlara devam edecek olan Antalya, 4 Ocak'a dek dinlenecek. Antalya ikinci hazırlık maçında bugün Rusya 1. Ligi ekibi Spartak Nalchik ile karşılaşacak.
Eller Türkiye'ye geliyor Trabzonspor'un verim alamadığı için İnternacional takımına yolladığı Fabiano Eller 5 Ocak'ta Türkiye'ye geliyor. Brezilya'da çıkışa geçen futboluyla milli takım teknik direktörü Carlos Dunga'nın da takibe aldığı futbolcu, bordomavililerden bonservisi için indirim talep edecek. Yönetimin kalmasını istediği Eller'e Ziya Doğan'ın sıcak bakmaması da yeni bir kriz doğuracak gibi.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|