|
 |
 |

Alkışlar üzerine adı verdi: Atlas
Erol Evgin'i dinlemeye giden 7.5 aylık hamile şarkıcı Gülben Ergen, seyirciler "Açıkla" diye tempo tutunca doğacak oğlunun ismini açıklamak zorunda kaldı: Atlas.
Tempo tutulunca açıkladı
Erol Evgin'i izlemeye gidenGülben Ergen, salondakiler tempo tutunca bebeğininismini 'Atlas' olarak açıkladı.
Mustafa Erdoğan'la olan evliliğinden yedi buçuk aylık hamileolan şarkıcı Gülben Ergen, bugünekadar bebeğinin ismini hiç açıklamadı. Ancak önceki gece Erol Evgin'i dinlemek üzere İstanbul'daki Plaza Otel'e giden çift, sonundabaklayı ağzından çıkardı.
Evgin ateşledi Sanatçı Erol Evgin, konserininbir bölümünde Gülben Ergen'e bebeğinin ismini sordu. Ergen ise busoruya cevap vermek istemedi. Ancak Erol Evgin, kendisini izlemeye gelen konukları hareketegeçirdi ve herkesin hep bir ağızdanalkışlarla "İsmini açıkla" diye tempo tutmasına neden oldu. Bununüzerine Mustafa Erdoğan "Açıklayalım bari" dedi ve sözü eşi GülbenErgen'e bıraktı. Ergen, bebeklerine"Atlas" ismini koyacaklarını söyledi. Bir buçuk ay sonra erkek bebeğini dünyaya getirmeye hazırlananGülben Ergen, çok heyecanlı olduğunu söyledi.
Esin
ÖVET / MAGAZİN
|