|
 |
 |
 |
|
 |
 |
Günün içinden
Engeller vız gelir Çoğunluğu gazilerden oluşan Ampute (kol ve bacaklardan birinin eksikliği) Futbol Milli Takımı, Uluslararası Ampute Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanıyor. Eylül ayında Rusya'daki şampiyon için Trabzon'daki kamp çalışmalarını tamamlayan takımın kaptanı ve menajeri Güneydoğu gazisi Uğur Özcan, "Takımdaki bu azimle kupayı kaldırmak istiyoruz" dedi.
Yarı maraton Selçuk'un Samsun'da düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu'nda birinciliği 12'si bayan 77 sporcunun katılımıyla yapıldı. 21.1 km'lik yarı maratonu erkeklerde 1.05.27'lik derecesi ile Kocaeli Belediyesi Kağıtspor'dan Selahattin Selçuk, bayanlarda ise 1.18.41'lik derecesi ile Ankara Yenimahalle Kulübü'nden Bahar Doğan kazandı.
Altay-Ordu final için Bursaspor ve Antalyaspor'un ardından önümüzdeki sezon Turkcell Süper Ligi'nde yer alacak 3. takımın belirleneceği play-off maçları bugün Ankara'da başlayacak. 19 Mayıs Stadı'ndaki ilk maçta 20.00'de Altay ile Ordu finale çıkmak için karşılaşacak. Maçı Lig TV yayınlayacak. Cebeci Stadı'ndaki Lig A'ya yükselme yarı final maçlarında ise bugün 13.30'da Bolu- Pendik, 16.00'da Eskişehir-Kartal oynayacak.
Milli Takım toplanıyor 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları çerçevesinde Mayıs ve Haziran ayları içinde toplam 6 hazırlık maçı yapacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu bugün İstanbul'da toplanacak. Yarın Köln'e gidecek Milliler, hazırlık maçını 24 Mayıs Çarşamba günü 21.30'da Genk'te Belçika ile oynanacak.
Ribery hâlâ şokta! Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ve 2006 Dünya Kupası finallerinde Fransa Milli Takımı ile mücadele edecek olan Marsilyalı Franck Ribery, milli takıma seçildiğini öğrenince şok olduğunu söyledi. Ribery, haberi duyunca yaşadıklarını şöyle anlattı: "Rahatladım ve ağlamaya başladım. Büyüleyiciydi. Milli takıma seçilmek için çok çalıştım ve bence bunu hak ettim."
M.Hanifi Kayseri'de Kayserispor, Rapid Wien'in 26 yaşındaki forveti Muhammed Hanifi Akagündüz'le anlaştı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma dün Avusturya'ya giderek bu futbolcuyu Türkiye'ye getirdi. Geçtiğimiz yıllarda Malatyaspor ve Konyaspor'un da formasını da giyen 26 yaşındaki forvet geçen yıl Rapid Wien'de tek dökmüştü.
A Gençler 6-0 kazandı Slovakya'da düzenlenen 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elit Turnuvası'nda Türk Milli Takımı, ilk maçında Gürcistan'ı 6-0 yendi. Miller'in golleri 1. ve 85. dakikalarda İlhan Parlak, 27. dakikada Caner Erkin, 62 ve 81. dakikalarda Serdar Özkan ile 66. dakikada Arda Turan'dan geldi. Milli Takım, turnuvadaki ikinci maçını yarın İrlanda Cumhuriyeti ile yapacak.
En pahalı parti! David Beckham'ın eşi Vitoria ile birlikte organize ettiği 2006 Dünya Kupası öncesi partiye katılmak için 2 kişilik davetiye internette açık artırmaya çıkarıldı. İnsani yardım amaçlı kullanılmak üzere internette açık artırmaya sunulan Beckhamlar'ın partisinin davetiyesi için bir kişinin 150 bin euro önerdiği açıklandı. Gelecek pazartesi günü Hertfordhire'daki bir köşkte verilecek olan partiye, Dünya Kupası'na gidecek İngiltere Milli Takımı'nın futbolcuları katılacak.
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|