|
 |
 |
 |
Akaryakıt çetesine darbe
İstanbul'da yaklaşık 300 ton kaçak motorinin ele geçirildiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 27'si kamu görevlisi 66 kişinin adliyedeki işlemleri sürüyor.
İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ve yaklaşık 300 ton kaçak motorin ile bu yakıtın naklinde kullanılan 21 kara tankeri ve 5 deniz tankerinin ele geçirildiği operasyon kapsamında gözaltına alınan 27'si kamu görevlisi 66 kişinin polisteki işlemleri tamamlandı.
Aralarında 1 emniyet amiri, 1 başkomiser, 21 polis memuru, 3 gümrük muhafaza memuru ile bir üniversitede görev yapan ve bazı şüpheliler lehine kimyasal analiz raporu düzenlediği öne sürülen görevlinin de bulunduğu 66 şüpheli, biri İETT, diğeri de polise ait 2 otobüse bindirilerek Fatih Adliyesi'ne sevkedildi.
Savcılıktaki sorguları süren şüphelilerin adliyedeki işlemlerinin gece geç saatlerde tamamlanması bekleniyor.
Operasyonla, kaçakçılıkla ilgili deniz, denizden karaya nakil ve karadaki nakil olmak üzere 3 büyük organizasyonun çökertildiği belirtildi.
(AA)
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|