|
 |
 |
 |
F.Bahçe günlüğü
Bu defa Ballı omlet F.BAHÇE, Ankaragücü maçının hazırlıklarını dün tek çalışmayla sürdürdü. Antrenmanın başında idari menajer Volkan Ballı ile tercüman Murat Kuş'a Brezilya usulü doğum günü kutlaması yapıldı. 48 yaşına giren Ballı'yı yumurta ve una bulayan futbolculardan Murat Kuş da kaçamadı. İstasyon çalışmasının ardından çift kale maçla devam edilen idmana iyileşen Anelka da katıldı. Fransız yıldız berabere biten maçta uzatmada attığı golle takımını galip getirdi.
Gürsoy doğruyu gördü F.BAHÇE 2.Başkanı Nihat Özdemir, Ergun Gürsoy'un doğruyu gördüğünü belirterek "Tesisleşme yönünden gelişmemiz, son 2 yılda şampiyonluğumuz, bitirdiğimiz stadyumumuz var. Fenerbahçe, her yönden bir Avrupa kulübü oldu. Sayın Gürsoy bir spor programında 'F.Bahçe'nin önünü kesmeye çalışıyoruz, ben de bu yüzden bu beyanatları verdim' dedi. Eğer F.Bahçe'nin önü kesilirse Türk sporuna ihanet edilmiş olunur" dedi.
Schalke'ye sıkı takip DAUM Schalke'nin peşini bırakmıyor. Alman çalıştırıcı hazırlattığı kasetlerden Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleriyle ilgili her türlü raporu çıkartmış durumda. Schalke'nin Cumartesi günü Bayern Münih ile yapacağı lig karşılaşmasının kaleci antrenörü İmmel'in izlemesi beklenirken Ankaragücü maçının ardından Schalke ile ilgili tüm detaylar takıma aktarılmaya başlanacak.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|