|
 |
 |
 |
Ailton yine rötar yaptı
Beşiktaş, Kayseri Erciyespor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen idmanda2 gruba ayrılan futbolcular, istasyon ve pas çalışması yaptı. Bu çalışmaların ardından, Çalımbay futbolcuları 3 gruba ayırarak dar alanda turnuva maçları yaptırdı. Her zaman olduğu gibi Tayfur'un takımı turnuvada rakiplerini yenerek birinci oldu.
Antrenmana Brezilya'dan henüz dönmeyen Ailton katılmazken, pas çalışması sırasında sol kaşına darbe alan ve kanaması olan Güven idmanı yarıda bıraktı. Güven'in kaşına 2 dikiş atıldığı ve yarın takımla idmana çıkacağı açıklandı.
AILTON
YİNE RÖTAR YAPTI
İstanbul'a gelmesi adeta yılan hikayesine dönen yeni transfer Ailton Gonçalves Da Silva, yine rötar yaptı. İstanbul'a bugün geleceği bildirilen Ailton'un, uçak bulamadığı bunedenle de yarın İstanbul'da olacağı bildirildi.
PENDİKSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI
Beşiktaş, Kayseri Erciyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.Siyah-beyazlılar, yarın akşam İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 1. Grup takımlarından Pendikspor ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık maçı yapacak.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|