kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
    Kampüs
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Mat edeceğiz
Mat edeceğiz

Pazar günkü kongre öncesi buluşan Keçeci, Kaynar, Orman ve Demirören "Beşiktaş'a hizmetin adı olmaz. Kazananın yanında olacağız" sözünü verdi.

Beşiktaş'ta 30 Mayıs Pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongrede başkanlığa aday olan Affan Keçeci, Erol Kaynar, Fikret Orman ve Yıldırım Demirören'i SABAH biraraya getirdi. Beşiktaş Kulübü'nün tarihinde çok önemli bir yeri olan eski Şeref Stadı'nın yerine yapılan Çırağan Sarayı'ndaki zirvede adaylar "Beşiktaş'a hizmetin adı olmaz! Kazanan adayın yanında, hizmet için varolmaya devam edeceğiz" görüşünün altına imza attılar! Dev buluşmadaki konuşmaların startı, Çırağan Sarayı'nın bulunduğu mevkiinin tarihi geçmişiyle verildi.. 1987 yılına kadar Beşiktaş'ın tesislerinin bulunduğu yerde buluşmuş olmanın verdiği duygunun güzelliğine dikkat çekildi.

"Oy kullanın" çağrısı
Söze Erol Kaynar başladı: "Şu anda Beşiktaş'ın geleceğine yön verilen bir mekandayız! Harika bir manzara ve Beşiktaş'a gönül veren başkan adayları burada.. Kongrenin kesinlikle şeffaf olması lazım. Her üye gönül rahatlığı ile istediği adaya oy kullanabilmeli. Beşiktaş'ta son dönemde yaşanan kavgaların bir nedeni de, aslında bu organizasyonun tam anlamı ile sağlanamayışındandır. Kongre sona erdiğinde hepimizin içi rahat olmalı.Ve ben ayrıca tüm kongre üyelerinin bu seçime katılarak oylarını kullanmalarını istiyorum." Beşiktaş'ta kavga-gürültü döneminin kapanmasına duyulan özlemin altını çizen adaylardan Fikret Orman, "Hepimizin bildiği gibi bir ilk yaşıyoruz; 4 adaylı bir başkanlık seçimine doğru gidiyoruz. Biraraya gelmemiz, fikir alışverişlerimizi sağlıyor ve paylaşımcı olduğumuzu bir kez daha ortaya çıkarıyor" dedi. Orman sözlerine Erol Kaynar ile arasında geçen esprili bir dialoğu anlatarak devam etti: "Sayın Kaynar'dan ortak bir arkadaşımızın telefonunu istedim. Amacım kongrede bir oy daha alabilmekti! Yani Erol ağabeyin bir oyunu, kendisinin yardımı ile aldım" diye konuştu. Orman ayrıca, anlaşma sağladığı Konyasporlu Sedat ve Zafer Biryol'u, seçilmese dahi kulübe hediye edeceğini sözlerine ekledi.

"Beşiktaş kazanacak"
Orman'ın kongre kazanmak için futbolcu isimi açıklamaya karşı olduğunu söylemesinin ardından, Yıldırım Demirören söze girdi. Demirören "Beşiktaş'ı camia ile birlikte yönetmeye talibim! Hiçbirimiz kaybetmeyeceğiz; Beşiktaş kazanacak. Önemli olan seçimi kazanmak değil; seçimden sonra camiaya hizmet etmeye devam edebilmektir. Asıl seçim o zaman başlayacak. Çünkü bizleri bekleyen tehlikelerde kenetlenmeye ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. Demirören kongrenin gerçekleştirileceği Abdi İpekçi Spor Salonu'nun dolmasını beklediklerini söyledi. Zeytinburnu'nda bulunan salonun uzaklığının bahane edilmemesini isteyen Yıldırım Demirören, "Seçim döneminde ne söz verdiysem yapacağım! Bunlar benim sözlerimdir, kimse merak etmesin" diyerek dikkat çekti. Bir diğer başkan adayı Affan Keçeci de, 1 Haziran sonrası şartlar ne olursa olsun, Beşiktaş'ın başarısı için çalışmaya devam edeceğini belirtti. Keçeci ayrıca, seçim zamanında vaat edilenlerin takipçisi olacaklarını da söyledi. Kendi vaatlerinin de takipçisi olunmasını isteyen Keçeci, "Kimse yapamayacağı işin sözünü vermemeli. Tertemiz bir Beşiktaş olarak kamuoyunun gözü önünde olmalıyız. Benim en büyük hedefim, kaybedilen bu değerleri yeniden camiaya kazandırabilmektir" ifadelerini kullandı. SABAH'ın Çırağan Sarayı'nda biraraya getirdiği Beşiktaşlılar'ın zirvesinde, ortak görüşler paylaşıldı.. 4 adayın mesajı şuydu: "BEŞİKTAŞ KAZANACAK!" Ve dördü kol kola girerek "Bu yarış Beşiktaş için. Rakiplerimizi mat edeceğiz" dediler.

HAYRİ ÜLGEN

DİĞER SPOR HABERLERİ
 Yüzler gülüyor
 Nereden çıktı?
 Schumi de kimmiş?
 Sözleşmeler masaya
 Ortega için takas teklifi
 Bülent: Şimdiki gençler çok şanslı
 Federer, Kuerten'e karşı
 Detroit Pistons bir adım öne geçti
 Transfer müjdesi
 'Bizimle uğraşmasınlar'
 Günün İçinden
 Mucizeye imza attık
 Alex'in forma numarası 21
 Kongre Günlüğü
VEDAT BAYRAM
Sinan Engin'in dostları
Yüzüncü yılını geride bırakan...
KAZIM KANAT
Bu şeref onların!
Beşiktaş'ı yönetmeye talip 4 başkan...
Muhalifler de rest çekti
Muhalifler de rest çekti
Deniz Baykal'ın 'yanlış yoldasınız bu size son uyarım' sözleriyle...
Dokunulmazlık gerginliği tırmandı
CHP 10 AKP'li Arıyor
Başbakan Tayyip Erdoğan...
Verheugen: Müzakere için tam uyum şart değil
Verheugen: Müzakere için tam uyum şart değil
AB'nin Genişlemeden Sorumlu Üyesi Verheugen, müzakerelere başlamak...
'Filistin sorunu çözülmeden Ortadoğu'ya barış gelmez'
'Filistin sorunu çözülmeden Ortadoğu'ya barış gelmez'
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, dün yaptığı...
'Bana bir çocuk verenin olacağım'
'Bana bir çocuk verenin olacağım'
Kırkına merdiven dayayan Oscar ödüllü seksi oyuncu Halle Berry çocuk...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.