|
 |
|
 |
Tarihi Sınav
Sarı-lacivertliler, Abdi İpekçi'deki Final Four'un ilk maçında Macar Mav Coop ile oynuyor. Kanarya kazanırsa yarın kupa için sahaya çıkacak.
Türk basketbolu ve Fenerbahçe için tarihi gün. Bayanlar basketbolda Avrupa kupası kazanamayan Türkiye, F.Bahçe ile umutlandı. FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda son 4 takım arasına kalan Fenerbahçe, kupaya uzanmak için İstanbul'da sahne alıyor. 11 bin kişilik Abdi İpekçi Spor Salou'nun evsahipliği yapacağı Final Four'da Fenerbahçe ilk gün Macar Szolnoki Mav Coop ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.30'daki karşılaşma Fenerbahçe TV'den de yayınlanacak.
Biletler 6.5 milyon Fenerbahçeli bayanlar bu maçı galip bitirerse yarın Rus Baltiyskaya Zwezda-Dinamo Moskova maçının galibi ile kupa randevusuna çıkacak. F.Bahçe Menajeri Murat Yosmaoğlu, tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek "Bu organizasyondan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Abdi İpekçi'yi dolduracak taraftarımıza ve takımımıza güveniyoruz. Türk basketboluna bir ilki yaşatmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Final Four organizasyonunun kombine biletleri 6.5 milyon liraya Biletix'- te satılıyor.
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|