kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Elvan pistte
AVRUPA Kros Şampiyonası'nda büyük bayanlarda gümüş madalya kazanan milli atletimiz Elvan Abeylegesse, yarın da İspanya'nın Bilbao kentindeki Uluslararası Elgoribor Kros Yarışmaları'nda mücadele koşacak. Elvan, 18 Ocak Pazar günü de İspanya'nın Sevilla kentinde düzenlenecek 22. Uluslararası Italica Yarışmaları'na ise gitmeyecek.


Nihat şüpheli
İSPANYA Ligi'nde ilk yarının son maçında sahasında Real Madrid'i ağırlayacak olan Real Sociedad'ta milli yıldızımız Nihat'ın forma giymesinin şüpheli olduğu açıklandı. Nihat'ın sol bacağında aşırı yüklenmeden kaynaklanan bir sakatlığının bulunduğu ve antrenmanlarda takımdan ayrı olarak çalıştırıldığı kaydedildi. Real Madrid'de de İngiliz yıldız Beckham sakatlığı yüzünden forma giyemeyecek.

***

Rusedski'ye izin
İKİNCİ doping testi de pozitif çıkan ünlü İngiliz raket Greg Rusedski, sezonun ilk Grand Slam turnuvası olan Avustralya Açık'a katılabilecek. Yönetici Paul McNamee, "Rusedski turnuvaya katılabilir çünkü ortada bir ceza yok" dedi. Son iki yıldır sakatlıklarla boğuşan Rusedski'ye yapılan kontrollarda Nandrolone adlı kas geliştirici steroidi kullandığı ortaya çıkmıştı. 2001'de aynı maddeyi kullanan Arjantinli Coria 7 ay hak mahrumiyeti ve 98.500 $ da para cezası almıştı.

***

Maçı kavga bitirdi

BURSASPOR'UN dün Antalya'da Rusya'nın Vitor takımı ile oynadığı hazırlık maçı futbolcular arasında çıkan kavga nedeniyle yarıda kaldı. İlk yarısını Rus ekibinin 1-0 önde kapattığı maçın 60. dakikasında, Vitor'dan bir futbolcu Sertan'a arkadan tekme atınca, sahada kavga çıktı. Karşılaşma bu kavgayla yarıda kalırken, yaralanan futbolcu olmadı.

***

Domaç'ın acı kaybı
YAZARIMIZ Haldun Domaç, babası Atilla Domaç'ı kaybetti. Kalp, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören 68 yaşındaki Atilla Domaç, dün sabah hayatını kaybetti. Domaç, bugün Giresun'un Tirebolu İlçesi'ndeki Domaçlı Köyü'nde toprağa verilecek. SABAH Spor Servisi olarak merhuma rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.


***

Ayhan&Vestel ayrıldı
AVRUPA Şampiyonu atletimiz Süreyya Ayhan, sponsoru Vestel ile 2004 yılı için anlaşma sağlayamadı. Ayhan, "2003 yılında benden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen sponsorum olan Vestel ile 2004 yılı için anlaşma sağlanamamıştır. Başarılarımda payı olan Vestel ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. .

***

Adana'da boykot
ADANA'DA
futbolcular, başkan Çağdaş Ergin'den olumlu haber alıncaya dek antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Kaptan Timur, "Uzun zamandır danaspor'daki sıkıntıların giderilmesini bekledik. Ne varki şimdiye kadar hiçbir olumlu hareket ve gelişme olmadı. Biz de hem ailelerimizle görüşmek hem de önümüzü görmek için pazartesi gününe kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldık. Çok üzüntülüyüz" dedi.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 GELECEĞİ ARIYORUZ
 VE İLİE İMZALADI
 GELECEK BİZİM
 BEKLE BİZİ ATİNA
 Ne Neslihan ama
 İNTİKAM GECESİ
 F.Bahçe doğru adres
 Halil yakın takipte
 Libero Gülden artık ECZACI
 Federasyonlar 47'de 7 başarılı
 Anahtar uyum
 Jübilem Kartal'da
 BİLGİLİ Seba gibi
 Uğurlu geldi
 Latinler döndü
 Fener'e süper skorer
 G.saray Günlüğü
 Dersimiz savunma
 F.bahçe Günlüğü
 TRABZON tatsız: 1-1
EROL KAYNAR
İlie ve Beşiktaş
Aylardır süren transfer haberleri...
Genç Parti'ye trilyonluk şok
Genç Parti'ye trilyonluk şok
MALİYE Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi'ne başvurarak Genç...
Anket yasağı kaldırıldı
YSK'NIN aldığı kararla, seçim öncesi anketlere ilişkin yasak...
Ölümcül gerçek
Ölümcül gerçek
Cesedi mezarlığa atılmış halde bulunan Burçin'i eroinden ölüme...
Konya pazarlığı
Konya pazarlığı
Avrupa'daki üslerde bulunan 300 bin askerini aktif birlikler halinde...
İşiyle ilgili hırsı yok
İşiyle ilgili hırsı yok
Oyunculuk yolunda emin adımlarla ilerleyen Tuba Ünsal, ilk kez başrol...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.