kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



OMER URUNDUL


Zoru basardilar

Gaziantep ve Genclerbirligi, kendilerinden cok guclu ve deneyimli rakiplerini eleyerek buyuk bir basariya imza attilar.

Lens her sezon Fransa Ligi'nde zirve hesaplari yapan bir ekip. G.Antep'in ilk macta kendi evinde gol yemeden 3 farkla kazanmasi rovans icin cok buyuk bir avantajdi. Lens hirsli ve tempolu bir oyunla karsilasmaya basladi. Az olan sanslarini sonuna kadar zorlamak amacindaydilar.

Orta sahada Johnson ve Devran kotu bir performans sergileyince arka arkaya ciddi kale onu tehlikeleri yasandi. Omer sogukkanliligini koruyarak basarili kurtarislarla skoru dengede tuttu. Devran'in yerine giren Huseyin, orta sahayi toparladi. Bulent'in kritik anda attigi gol ise Lens'in butun direncini kirdi. Ilk yarinin sonlarindaki bu gol, macin da bitisiydi. G.Antep, turu gecmenin yaninda iceride ve disarida kazanarak ulke puanina katki sagladi.

G.Birligi'nin isi cok zordu. Ankara'da alinan gollu beraberligin dezavantaji vardi. Sporting Lizbon, UEFA Kupasi'na goz dikmis guclu bir rakipti. Ama teknik heyet ve futbolcularin inanclari vardi. Elendikleri takdirde herkes sonucu normal karsilayacagindan futbolcularin uzerinde stres yoktu. Disiplin icinde yuksek tempoda savasarak zoru basardilar. Devre sonunda ust uste gelen 2 gol, Sporting'i soka soktu.

Bravo Ali Tandogan
Buyuk moralle 2.yariya hizli ve ofansif baslayan G.Birligi 3.golu de bulunca Sporting Lizbon, teslim bayragini cekti. Kaleciden son adama kadar 90 dakika herkes kapasitesinin ustune cikti.

Ali Tandogan'i bu sene ilk defa gercek kimliginde gordum ve de mukemmel bir Baki izledim. Benim bu sezonla ilgili bir gorusum vardi. Cok onemli bir forvet olan Youla, eski fizik gucunden uzakti. Gereksiz kisisel zorlamalari fazla top kaybina neden olup takim savunmasini arizaya ugratiyordu. Youla'nin yerine M'Bayo'lu takim cok daha kollektifti.

Nurullah Saglam ve Ersun Yanal'i ogrencileriyle birlikte kutluyorum. Iki takimimiza da 3.turda basarilar diliyorum.


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir