kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



Rekabet zamani

Milli formalari katlayip rafa kaldiran ikili, bugun baslayacak Bayanlar Ligi'nin ilk macinda rakip oluyor. Eczacili Natalia da Gunes Sigortali Neslihan da "Kazanan biz olacagiz" diyor

7 ay birlikteydiler
Bayanlar voleybolda ilk servis bugun atiliyor. Avrupa ikincisi, Dunya Kupasi yedincisi Bayan Milli Takimi'nin iki yildizi Neslihan ve Natalia da zorlu maraton oncesi SABAH icin biraraya geldiler. Ustelik 7 ay boyunca yedikleri ictikleri ayri gitmeyen, uzun kamplarda dostluklarini pekistiren, beraber sevinip beraber uzulen milli oyuncular bugun rakip oluyor. Sampiyonlugun favorileri ve Milli Takim'a cok sayida oyuncu veren Eczacibasi ve Vakifbank Gunes Sigorta bugun karsi karsiya gelecek.

Halktan buyuk ilgi var
Milli formayla milyonlarin gonlunde taht kuran Natalia ve Neslihan da bugun birbirine rakip oluyor. Istanbul'un simgelerinden Kiz Kulesi'nin onunde poz veren iki yildiz voleybolcuyu karsilarinda goren Uskudar sakinleri hemen cevrelerini sariyor. Ikili kendilerine gosterilen ilgiden oyle mutlu oluyor ki, her isteyene imza veriyor, fotograf cektiriyor, tebrikleri kabul ediyorlar. Saclari briyantinli delikanlilar "Kutlamak istiyoruz" diyerek cekine cekine onlarin yanaklarindan opuyorlar.

Ozleyenler icin firsat
Iki star da yorgun gorunuyor ancak iddialarindan hicbir sey yitirmemisler. Japonya'daki Dunya Kupasi'nda 11 maclik maratondan cikar cikmaz kuluplerinde mesaiye baslayan Neslihan ve Natalia, bugunku Eczacibasi-V.Gunes Sigorta macinda kazananin kendi takimlari olacagini soyluyor. Milli formalar katlanip rafa kalkti, dostluk da saha disinda kalacak. Simdi sultanlarin kafasinda tek sey var, o da iyi oynayip kazanmak. Bu mac Filenin Sultanlari'ni ozleyenler, onlara doyamayanlar icin bulunmaz bir firsat.

Voleybolu ozleyenler icin
Avrupa Sampiyonasi, Dunya Kupasi derken sayilari katlanan voleybolseverler lige de bugun kavusuyor. Haftanin macinda Eczacibasi ve V.Gunes Sigorta Burhan Felek'te kozlarini paylasacak

Bayanlar voleybolda 2003-2004 sezonu bugun basliyor. Japonya'daki Dunya Kupasi nedeniyle 1 ay geciken ligin ilk gununde sampiyonluk adaylari Eczacibasi ile Vakifbank Gunes Sigorta saat 19.00'da Burhan Felek Salonu'nda karsi karsiya gelecekler.

Maci TRT canli yayinlayacak. Yeni transferleriyle goz kamastiran Eczaci ve Gunes Sigorta, hazirlik doneminde tam takim olarak calisamamanin sikintilarini en aza indirmeyi basardilar.

Ilk gunun oteki maclarinda Yesilyurt Salonu'nda Yesilyurt-Emlak Toplu Konut Idaresi (15.00), Ankara Selim Sirri Tarcan Salonu'nda Numune-Besiktas (12.00), TED Kolejliler-Kocaelispor (14.00), Turk Telekom Aycell-Iller Bankasi (16.00) karsilasacak.

G.Dogu'da iki mac var
Guneydogu'ya da uzanan ve burada buyuk ilgi goren Bayanlar Ligi'nde bugun Diyarbakir'da Dicle Universitesi, ligin yeni takimi Sisli ile saat 13.00'te karsi karsiya gelirken, Sanliurfa'da Sanliurfa Genclik-Karsiyaka ayni saatte fileye yukselecekler.

Cengiz TOKGOZ


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir