kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



Luce'nin korkusu

Besiktas'in hocasi, futbolculariyla yaptigi toplantida, "Ne Lazio, ne Chelsea, sadece derbiyi dusunun. Zihinsel olarak hazir olmayan bana soylesin" dedi

Besiktas'da, Fenerbahce derbisine iki gun kalmasina karsin gundem hala Sampiyonlar Ligi... Lazio beraberligiyle gruptan cikma sansini artiran siyah-beyazli kulupte herkes, UEFA'nin Chelsea macini 'tarafsiz saha'ya almasini konusuyor. Teknik direktor Lucescu ise bu durumdan rahatsiz. Futbolcularini derbiye motive etmeye calisan Rumen hoca, dun aksam futbolculariyla yaptigi toplantida, "Lazio macini unutun. Chelsea'yi akliniza bile getirmeyin. Kafanizda F.bahce macindan baska bir sey olmasin. Bunu yapamayacak olan da gelip bana soylesin, ben de baska cozum bulayim" uyarisini yapti.

Favori Arena
Siyah-beyazli yonetim, UEFA'dan yer bildirmek icin Sali gunu saat 12.00'ye kadar sure alirken, Dortmund (Westfallen) ve Schalke (Arena) kuluplerinin statlari uzerinde duruluyor. Ancak Galatasaray'in da Dortmund'u istemesi ve bunun buyuk olcude kesinlik kazanmasindan sonra, Gelsenkirchen'deki Arena Stadi one cikti. Menajer Sinan Engin, bu konuyla ilgili olarak, "Macin nerede oynanacagi onemli degil. Chelsea'yi, havada, karada yeneriz" ifadesini kullandi.

Fatih DOGAN


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir