kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



Beni farkedin

G.Birligi'nin Lizbon zaferinin kahramani Ali Tandogan, "Sergiledigim futbol Turkiye'de sag kanat yok diyenlere cevabimdi" dedi.

Gecen sezon Denizlispor, UEFA Kupasi'nda buyuk bir surpriz yaparak dorduncu tura yukseldiginde, adeta bir Ali Tandogan ruzgâri yasanmisti. Sezon basinda Okan Koc'u Besiktas'a veren Genclerbirligi, onun boslugunu Ali Tandogan ile doldurdu. 26 yasindaki oyuncu yine UEFA'da kendini gosterdi ve G.Birligi'nin 3-0'lik Sporting Lizbon zaferinde kaydettigi muhtesem frikik golu ve Veysel'e yaptigi muthis asistle herkesi bir kez daha kendine hayran birakti.

Formsuzlar Milli Takim'a
Kazanilan bu zafer sonrasi konusan Tandogan, "Cok zor bir rakibi eledik. Herkes bizim gucumuzu gordu. Hedefimiz daha buyuk basarilara imza atmak" dedi. Letonya macindan sonra Turkiye'de ust duzey bir sag kanat oyuncusunun olmadigi yonundeki elestirilere de mutevazi bir sekilde sitemde bulunan Tandogan sozlerini soyle tamamladi "Bazi oyuncular en formsuz donemlerinde bile Milli Takim'a cagrilirken, kimsenin gozu beni gormedi. Ben hicbir zaman sag kanatta en iyi oldugumu soylemedim. Ancak kendime guveniyorum ve ozellikle Avrupa'da sergiledigim performans da bunun gostergesi."

Ismail ANNIKIZIL


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir