kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Hukuk savaşı

Başbakan Erdoğan, 12 Aralık'ta Brüksel'de yapılacak AB zirvesine konuyu taşıyacaklarını açıkladı. Beşiktaş, CAS'a başvurdu. G.Saray pazartesiyi bekliyor

Valilikte zirve yapıldı
İstanbul'u kana bulayan bombalı eylemlerin ardından 2 Aralık'taki G.Saray-Juventus ve 9 Aralık'taki Beşiktaş-Chelssea maçlarının tarafsız sahada oynanmasına karar veren UEFA'ya karşı hukuk savaşı başlatıldı. Dün İstanbul Valiliği'nde yapılan zirveye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Atalay katıldı. Toplantı sonucunda Beşiktaş'ın İsviçre'deki Spor Tahkim Kurulu'na (CAS) başvurmasına karar verildi.

4 koldan bastırıyoruz
Maçı çok yaklaştığı için zamanı kalmayan Galatasaray ise pazartesi günü hukuki süreç değerlendirildikten sonra yine CAS'a başvuracak. Bu süre içinde sarı-kırmızılı kulübün, UEFA'nın haksızlığını kanıtlaması halinde tazminat alıp alamayacağı araştırılacak. Futbol Federasyonu gelecek hafta UEFA'nın Cenevre'de yapacağı toplantıda 'skandal' karara karşı savaş verecek. Bu konuda başından beri destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da sorunu 12 Aralık'ta Brüksel'de yapılacak AB zirvesine taşıyacaklarını açıkladı.

AliÖZLÜER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır