kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Yardım meleği Seda

Bankada bir lirası bile olmayan Yılmaz Morgül, evine gelen 54 milyarlık hacizle şaşkına döndü. Morgül'ün imdadına Seda Sayan yetişti. Sayan, sevgilisiyle çıktığı Paris tatiline moral olsun diye Morgül'ü de götürdü...

Şimdi sizlere ilginç bir hikaye anlatacağım. Yıl 1994. Yılmaz Morgül, Koral Sarıtaş'ın sahibi olduğu Marş Müzik ile üç albümlük anlaşma imzalar. Albümü ile patlama yapmış, şöhreti yakalamıştır. O günlerde müzik şirketinde bulunan ve gönüllü olarak menajerlik yapmak istediğini söyleyen Reyhan Aytekin'le birlikte Ankara'ya gider. Altınel Gazinosu'nda çalışmaktadır. Yılmaz bis için tekrar sahneye çıkmaya hazırlanırken Aytekin önüne bir takım kağıtlar koyar ve Koral Sarıtaş'ın acil olarak bu kağıtların imzalanmasını istediğini söyler. 3 ay sonra Aytekin o imza attığı kağıtlarla karşısındadır Yılmaz'ın. Bilmeden 10 yıllık bir menajerlik anlaşmasına imza atmıştır.

15 MİLYAR SEDA'DAN
Aytekin, Morgül'ün sahne çalışmalarından kazanacağı paranın % 30'unu talep etmektedir. Ve mahkemelik olurlar. 9 yıl süren bu dava bir ay önce sonuçlanır ve Aytekin icra memurlarıyla birlikte Morgül'ün adresi olarak görünen ablasının evine gelir. Yılmaz da annesiyle birlikte Beykoz'daki gecekondudadır. O da ablasının evine gelir ve icra memurlarıyla konuşur. Eşyaları götürmemeleri için hemen 15 milyar ödemesi gerekmektedir. Aklına gelen ilk isim Seda Sayan'dır. Her zaman yardımseverliği ile tanınan Seda Sayan gereken parayı hemen gönderir. Geri kalan para da üç gün içinde ödenecektir. Yine sağdan soldan para denkleştirilir. Yılmaz'ın annesi de emekli maaşından biriktirip mezar parası diye sakladığı 4 milyarı verir...

PARİS'TE MORAL
Yılmaz bu olaydan dört gün sonra Seda Sayan'ın programına çıkmış ve yaşadığı dramı ağlayarak haykırmıştı. Bu zor günlerde bir tek Seda Sayan varmış yanında. Sevgilisi Gökhan Şükür ile bayram tatili için Paris'e giderken Yılmaz'ın da uçak biletlerini almış, otel rezervasyonunu yaptırmış, "Haydi kalk gidiyoruz. Biraz kafanı toparlarsın" demiş.

Yılmaz'ı Paris'ten buldum, konuştum. Bunları anlatırken yine hüngür hüngür ağlıyordu. "Duacıyım, inşallah Allah bu kadının attığı her adımı altın haline getirir" diyordu. Artık kendini özgür hissediyor. "Köle İsaura anlaşması bitti." diyor. Ama ne bankada bir lira parası ne de bir evi var. (Geçtiğimiz yıl manevi ailesinin evinde otururken patlayan lağım boruları yüzünden bütün eşyaları kullanılmaz hale gelmişti.) Beykoz'daki gecekonduda annesi ile birlikte oturuyor. Bu arada bir dipnot daha Son albümü "Can Parçam"ın bütün geliri lösemi hastası çocukların tedavisinde kullanılacak. Yani albümden de para kazanmıyor Yılmaz.

Gördüğünüz gibi şan-şöhret hepsi boş... Dilerim Yılmaz Morgül bunca hayır işinin arasında başını sokacak bir ev alabilir.

Şengül BALIKSIRTI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır