kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMI


TURKIYE
DUNYA
POLITIKA
SPOR
MEDYA
SERI ILANLAR
METEO
TRAFIK
SANS&OYUN
ACIL TEL



Fener'de kriz ustune kriz

Samsun'da yasanan hezimet F.Bahce takiminda kaptanlik ve guclu bir yedek kulubesi yaratacak kadro derinligi sikintilarini tekrar ortaya koydu

Daum kaptanlarla bozuk
F.Bahce, 3-0'lik Samsunspor bozgunuyla bayram oncesinde tam bir sok yasarken, takimdaki sorunlar da tekrar gunisigina cikti. Umit Ozat'a kaptanligi verip, Fatih ve Yusuf'u ikinci ve ucuncu kaptan olarak belirleyen F.Bahce'de teknik direktor Daum'un uc kaptanla da yildizi bir turlu barismadi. Bircok oyuncunun da bu hiyerarsiyi kabul etmemesi gecen sezon koku kurutulan takim ici gruplarin yeniden olusmasina yol acti. Samsun'da da F.Bahce'ye sadece birkac ay once gelmis olan Hollandali golcu Pierre Van Hooijdonk kaptanligi ustlendi.

Yedek krizi buyudu
Kadroya giremeyen futbolcularin sikintilarini Alman teknik adamin gormezden gelisi ve "Nasil olsa kazaniyoruz. Onlarin sesi cikamaz" mantigi krizin giderek buyumesine neden oldu. Bu kriz gecen hafta Samandira Tesisleri'nde patladi ve yedek futbolcular adeta isyan bayragi acarak yardimci antrenor Koch'a "Biz de bu isten para kazaniyoruz. Daum'un istedigi 7-8 futbolcuya prim odeniyor. Biz hicbir sey alamiyoruz" diye dert yandilar. Bu prim krizi de, sari-lacivertlilerin Samsun deplasmaninda Olcan dahil sadece 17 kisiyle sahaya cikabilmesine yol acti.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya tiklayin

<< Geri don Yaziciya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sari Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGI BASIM YAYINCILIK SANAYI VE TICARET A.S. - Tum haklari saklidir