kapat
25.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Sis, İstanbul'u kör etti

İstanbul'un üzerine Cuma sabahı yerleşen sis, etkisini sürdürüyor. Öğle saatlerinde biraz açılan ancak akşam saatlerinde etkisini artıran sis nedeniyle şehrin bazı noktalarında göz gözü görmedi.

Bayram alışverişi için yollara çıkan vatandaşlar, deniz trafiği aksadığı için karayollarına akın ettiler. Bazı yerlerde trafik sıkışıklığı yaşanırken, Boğaz Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nde uzun araç kuyrukları oluştu. Şehir hatlarının Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Eminönü, Beşiktaş-Kadıöy, Üsüdar-Beşiktaş, Boğaz, Adalar, Sirkeci-Harem, Yalova-İstanbul ve Çınarcık-İstanbul seferleri gerçekleştirilemedi. Gün boyu sadece Üsküdar-Eminönü arasındaki vapur seferleri yapıldı.

Atatürk Havalimanı'nda görüş mesafesinin 400 metreye kadar düşerken bazı uçakların iniş ve kalkışlarına izin verilmedi. 500 kişilik tatilci kafilesini almak için Kahir'den İstanbul'a gelen iki charter uçağı, Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Bazı uçuşlar ise, yaklaşık 5 saat gecikmeli gerçekleştirilebildi. Ankara-İstanbul uçağının seferi iptal edildi. Bayram öncesi, havalimanında perişan olan çok sayıda tatilci İstanbul'daki otellere yerleştirilirken bazıları terminalde kalmayı tercih etti. Meteoroloji yoğun sisin, hafta sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.

Yalçın BEL - Gökhan ARTAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır