kapat
23.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL



Zago derbide yok

Lucescu, kart sınırındaki Giunti'yi Fenerbahçe sınavı öncesi oynatmadı, ancak Zago sararıp cezalı duruma düştü

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, Giunti'yi kart sınırında olduğu için gelecek haftaki Fenerbahçe maçını düşünerek yedek soyundurdu. Lucescu, ceza limitindeki Zago'yu da maç öncesi "Biliyorsun, üç sarı karttasın. F.Bahçe maçı öncesi cezalı olmanı istemiyorum. Dikkat et" sözleriyle uyardı.

Ancak Brezilyalı futbolcu 22'de topu elle kesince sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Lucescu bu kart için de, "Ağır bir karardı" yorumunu yaptı. Giunti'nin yerine Yasin oynarken, Milli Takım'dan dönen Tümer 11'e giremedi.

Görevliyi bıçakladılar
Karşılaşma sonrası kanlı olaylar çıktı. Beşiktaşlı oldukları iddia edilen bir grup tartıştıkları bir özel güvenlik görevlisini bıçakladılar. Yaralanan görevli hastaneye kaldırılırken, taraftarlar bir polis minibüsünün camlarını kırdılar. Polisler havaya ateş ederek taraftarları uzaklaştırabilirken, gruptan kimse yakalanamadı. Şeref Tribünü'nde de Beşiktaş kongre üyeleri ile Konyasporlu yöneticiler arasında arbede yaşandı. Konyalılar kaptanları Ogün'e küfür edilmesine tepki gösterdiler.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır