kapat
19.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ÅžANS&OYUN
ACİL TEL



Etkisiz elemanlar

Beşiktaş'ta A.Hassan, F.Bahçe'de Hooijdonk, G.Antep'te Lazarov, G.Birliği'nde Youla takımlarını sırtlıyor. G.Saray'ınkiler ise gerçekten yabancı!

En skoreri 2 golle Bratu
Galatasaray hiçbir şeyden çekmedi, yabancıdan çektiği kadar. Sarı-kırmızılılar bu sezon tam 9 yabancı futbolcuyu kadrosunda barındırarak Türkiye liglerinin en alternatifli ekibini yarattı ama hiçbirinden tam anlamı ile verim alamadı. Ligin en golcü yabancıları Ahmed Hassan, Van Hooijdonk, Lazarov ve Youla olurken, G.Saray'ın en golcü yabancısı iki golle Bratu oldu. De Boer, Lukunku ve gönderilen Pinto'nun birer golü var. Tamas, Petre, Batista ve Prates henüz ligde golle tanışmadılar. Bratu, ligdeki yabancı oyuncular içinde gol krallığında kişi kişi bakıldığında 16.sırada... Frank De Boer, Lukunku ve Pinto ise 23.sırada yer alıyorlar.

Fos çıktılar
Asist krallığında 6 asisti bulunan G.Birliği'nden Filip ile İstanbulsporlu Yordanov ilk sıradalar. Üç Büyükler içinde en çok asist yapan yabancı oyuncu Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Giunti. G.Saray'ın en çok asist yapan yabancısı ise Prates. Brezilyalı oyuncunun iki asisti var ve yabancılar arasında 9.sırada. Bratu ve De Boer'un birer asisti bulunuyor. Bu oyuncular da 16.sırada yer alıyorlar.

Tamas'ın PAF takımına gönderilmesi, De Boer'in takıla uyumsuzluğu, Petre'nin iyi bir yedek olarak kalması, Lukunku'nun formayı unutması, Batista'nın kontenajana dahil görülmemesi de düşünüldüğünde G.Saray'ın yabancılarının "FOS" çıktığı da anlaşılıyor.

İsmail ANNIKIZIL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır