kapat
17.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Lucescu şifreyi arıyor

Rumen hoca, 2-0 yenildikleri maçtan sonra "Bu takıma gol atılmaz" dediği Lazio'nun toplam 18 gol yediği son 10 maçı incelemeye aldı. Lucescu tüm vaktini videonun başında geçiriyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Lazio'nun nasıl gol yediğini çözmek için harıl harıl çalışıyor. İtalyan ekibiyle İstanbul'da oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri maçtan sonra "Bu defansı kimse geçemez, grubun favorisi kesinlikle Lazio" diyen Rumen teknik adam, o tarihten bu yana İtalyan ekibinin aldığı sonuçlar karşısında şaşkına döndü.

Çünkü, Lucescu'nun "Geçilmez" dediği Lazio defansı, Beşiktaş maçının ardından tam anlamıyla çöktü ve Şampiyonlar Ligi'ndeki üç maçta 8, İtalya Ligi'ndeki 7 maçta da 10 gol yedi.

Videoya kilitlendi
Rumen teknik direktör de bunun üzerine Lazio'nun bu maçlarının kasetlerini getirtip, tek tek izlemeye başladı. Lucescu, gece gündüz izlediği kasetlerde İtalyan ekibinin savunmasını aşmanın yollarını arıyor. Tecrübeli hocanın umudu ise Lazio'nun evinde daha atak oynaması ve savunmasında daha çok açık vermesi.

Vahap HACIOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır