kapat
16.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Hükümet: İç uyum korunacak

Bakanlar Kurulu da saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Açıklamada, İstanbul'da meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan terörist saldırının nefretle kınandığı ve lanetlendiği belirtildi.

Açıklama şöyle ''Ölenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifa diliyoruz. Saldırı ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak yürütülmektedir. Bu menfur saldırıları gerçekleştirenlerin ve işbirlikçilerinin en kısa zamanda yakalanarak adalete teslim edilmeleri için her türlü gayret kararlılıkla sürdürülecektir."

"Türkiye, kaynağı, gerekçesi ve iddiası ne olursa olsun terörizmin her türlüsüne en güçlü şekilde karşı çıkmaktadır" denilen açıklamada, ülkedeki iç birlikteliğin önemine dikkat çekildi ve şöyle devam edildi

'MÜCADELE EDİLMELİ'
"Hiçbir şey terörü haklı gösteremez. Son dönemde terör eylemlerinin tüm dünyada maalesef yeniden yaygınlaşma eğilimi gösterdiği gözlenmektedir. Türkiye, terörizme karşı uluslararası işbirliğinin önemini daima ön planda tutmuştur. Terörizmle mücadelede bütün devletlerin birlikte hareket etmeleri, somut ve etkin adımları kararlılıkla atmaları şarttır."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır