|
 |
|

Esi de Senay'a karsi dava aciyor
Senay Akay tarafindan terk edilen ve bosanacaklarini surpriz bir bicimde ogrenen Bugra Ozcetin, kendisini medyaya malzeme ettigi icin Senay'a dava aciyor
Manken esi Senay Akay'in calismalarina sonsuz destek verdigi icin medyada 'light koca' olarak anilan Bugra Ozcetin hayatindaki surpriz gelismelerin sokunu yasiyor. Esinin Istanbul'da olmadigi bir gece bir kulupte fotograflanan ve hemen ertesinde de terk edilen Bugra bosanacaklarini da medyadan ogrenmisti. Bu surpriz gelismelerin ardindan Bugra'nin bunalimlara girecegini dusunmustum ama yanilmisim. Gayet mantikli bir bicimde konustu. Senay hakkinda cok guzel seyler soyledi, "Birbirimizi cok sevdik ama sanirim saygiyi unuttuk. Kendisine butun haklarimi helal ediyorum" dedi. Onun agrina giden tek sey, bosanmaya karar veren esinin bunu kendisiyle konusmamasi ve avukati araciligiyla durumdan medyayi haberdar etmesi.
"Benim icin 'light' dendi, 'parasiz' dendi ve butun bunlara gogus gerdim. Ama Senay star olmayi kafasina koydugu icin evliligimizi umursamadi" diyen Bugra, hem evliligini medyaya malzeme ettigi hem de kendisini sikayet ettigi icin Senay'a karsi dava aciyor. Buyuk asklardan bu kadar cabuk nasil vazgecilebiliyor anlayamiyorum. (Bu sozum Senay'a. Bugra'nin surpriz aciklamalarini da Samdan'da okuyabilirsiniz.)
Sengul BALIKSIRTI
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|