|
 |
|

Tekrara da Ali Aydin
Bir internet sitesinde yapilan anketin sonuclarina gore F.Bahce taraftari ikinci F.Bahce-Rize macina da ayni hakemi istiyor
Fenerbahce ile Caykur Rizespor takimlari arasinda yapilan macin "Kural hatasi" nedeniyle tekrarlanacak olmasinin yankilari suruyor. Fenerbahceliler bu karari yerinde bulurken ilginc taleplerde de bulunuyor.
www.fenerbahce.com
adli internet sitesinde duzenlenen "Caykur Rizespor ile tekrarlanacak maci yine Ali Aydin'in yonetmesini ister misiniz?" konulu ankete katilan bin 250 kisinin yuzde 78'i "evet" yanitini verdi. Ankete katilanlarin yuzde 22'si ise Aydin'i tekrar macinda gormek istemediklerini belirttiler.
Bu arada Fenerbahce, Samsunspor maci hazirliklarina dun yaptigi tek idmanla basladi. Teknik Direktor Christoph Daum yonetiminde, Samandira Tesisleri'nde gerceklestirilen idmana milli takimlara gitmeyen isimler katildi.
4 yildiza agir ceza
Fenerbahce'de Van Hooijdonk, Tomas, Petkov, Fatih, Tuncay, Recep, Volkan, Servet, Kemal, Selcuk ve Mahmut Hanefi ulkelerinin milli takimlarina davet edilen isimler oldular.
Bu arada Daum'un yonetime sundugu rapor dogrultusunda 4 futbolcuya yuklu ceza verildigi ogrenildi. Buna gore son donemdeki formsuzluklari dolayisiyla Fatih, Van Hooijdonk, Petkov ve Tuncay'a prim alacaklarindan kesilmek uzere toplam 100 bin dolar ceza kesildi.
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|