kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

HAYRİ ÜLGEN


Muhteşemsin

Kolay değilbir Fransız takımına 3 mükemmel gol atmak... Bir çuval dolusu da kaçırmak... Üstelik bir de penaltıyı dışarı atmak ve 94 dakikalık saha mücadelesini de kusursuz yapmak. Ben bu G.Antepspor'u dün gece gönülden alkışladım.

İki bücür Lazarov ve Jaziri öyle mükemmel futbol oynadılar ki, Lens defansını dönme dolap gibi döndürdüler. Jaziri ilk golde öyle işler yaptı ki ipe dizer gibi çalımladı ve iğneden geçirircesine de mükemmel bir pas attı. Devran da Fransız kalesine şut değil de sanki füze yolladı.

Bu Lazarov ve Jaziri ikilisi gününde oldukları zaman her takımı yıkarlar. Tıpkı Lens'i yıktıkları gibi.

Kaleci Ömer'i de alkışlamak gerek. Hele 29 ve 31. dakikalarda iki mükemmel refleksle öyle toplar çıkardı ki, takımını da ateşledi.

Teknik Direktör Sağlam dersini çok, çok iyi çalışmış. Sahadaki herşeyi mükemmel organize etmiş. Lens'in ağır defansının arkasına atılacak toplarla maçı koparacağını çok iyi hesap etmiş. Bence tek hatası Johnson'a penaltı kullandırmasıydı.

Tokat gibi skor
İbrahim Toraman'ın yönettiği defans bloku saat gibi tıkır tıkır işledi.

Bu 3-0'lık galibiyet G.Antep'e turu getirir. Ancak çok uzun boylu futbolculardan oluşan Lens, kendi evinde bizi zorlayacaktır. Bu kesin. Eğer yine akıllı, sağlam ve topu yere indirerek oynarsak, Fransa'dan turla döneriz.

Bir sözüm de G.Antepspor taraftarlarına. Dün gece yine stadı boş bırakmışlardı. Bu muhteşem futbolu ve golleri kaçıranlar için üzüldüm ama bir Avrupa kupası maçında takımını yalnız bırakana da ben taraftar demem. Hakem Deleviç bence bu güzel futbolun baş aktörlerinden biriydi. Biz böyle adil hakemlere şapka çıkartırız.

Dün gece maçtan sonra G.Antep'te adeta bir bayram havası vardı. Herşey bir yana, bir Anadolu takımımın, böyle yürekten oynayarak yıllarca bize kan kusturan Fransızlar'a futbol dersi vermesi beni çok mutlu etti.

Son sözüm de başkan Celal Doğan'a maçın bitimiyle birlikte sahaya inip, futbolcularını kucaklarken sana dikkatle baktım. Senin daha G.Antep'e ve G.Antepspor'a verecek çok şeyin var Sayın Başkan. Ve ben inanıyorum ki, G.Antepli de seni sahada, ne de sandıkta yalnız bırakmayacaktır.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır