kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ribaund canavarı

Detroit, Mehmet'in 22 dakikada 9 ribaund alıp 10 sayı attığı maçta Boston'ı yendi. Memo, Wallace'dan sonra en çok ribaund alan isimdi
NBA'de milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un 6.adam olarak görev yaptığı Detroit, Boston'ı güç bela geçebildi 96-88. İlk iki çeyreği 54-45 yenik tamamlayan Detroit, ikinci yarıdaki etkili savunmasıyla galibiyete ulaştı. 22 dakika sahada kalan Mehmet, 10 sayı, 9 ribaund, 2 asistle görevini yerine getirdi. Memo, Ben Wallace'dan (13) sonra Detroit'in en çok ribaund alan oyuncusuydu.

Mehmet iştah kabartıyor
Sezon sonu bitecek sözleşmesi nedeniyle NBA'de en dikkatli izlenen oyunculardan biri olan Mehmet Okur, kendisini bulmaya başladığını söyleyerek "Her geçen gün daha iyi oynamadığımı düşünüyorum. Üzerimde baskı yok ama maç içinde kendimle savaşıyorum. Bir şut kaçırınca kendi kendimi yiyorum" dedi. Memo sezona 8.5 sayı, 6.7 ribaund ortalamalarıyla devam ediyor.

Zaza'dan açılış şov
Sezon başında Ülkerspor'dan draft edildiği NBA'in Orlando Magic takımına transfer olan Gürcü asıllı Türk forvet Zaza Paculia, açılışı güzel yaptı. Takımının ilk 4 maçında forma şansı bulamayan 18 yaşındaki genç yetenek, ilk resmi sınavını eski günlerini arayan Chicago Bulls karşısında verirken, 16 dakika içinde gösterdiği performansla alkış aldı.

Herşeyi yaptı
Zaza oyunda kaldığı kısıtlı sürede 3/5 isabetle ürettiği 7 sayı, 4'ü savunmada aldığı 6 ribaund, yaptığıı 1 blok, 1 asistle ilk istatistiklerini gerçeleştirdi ve NBA'de iş yapacağını gösterdi. McGrady'nin 23 sayıyla sırtladığı Orlando, 5 Chicagolu'nun çift haneli sayılara ulaştığı maçtan 106-100 mağlup ayrıldı. Lige galibiyetle başlayan Orlando böylece son 4 maçında gülemedi. Orlando Koçu Doc Rivers, Zaza'nın gelecekte çok iyi olacağını söyledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır