kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Avrupalı Beşiktaş

Siyah-beyazlı takımın hocası Lucescu, "Geldiğimiz nokta çok önemli. Beşiktaş artık Avrupa takımı oldu. Bu 1.5 yılda büyük tecrübe kazandık" dedi

Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Sparta Prag'ı yenerek ilk iki şansını devam ettiren Beşiktaş'ta, teknik direktör Lucescu iddialı açıklamalar yaptı. Rumen hoca, "Geçen sezonun başında yeni bir kadro kurdum. İlk sene rakiplerle olduğu kadar mantalitemizi değiştirmek ve geliştirmek için mücadele ettim. Bugün geldiğimiz nokta çok önemli. Artık Beşiktaş mantalite olarak Avrupa takımı oldu" yorumunda bulundu.

Bu seviyeye gelene kadar çok zorlandıklarını ifade eden Lucescu, "Tecrübe kolay kazanılmıyor. Her maç, her yenilgi ayrı bir tecrübe demek. İlk dönemlerde özellikle Avrupa maçlarında oyuncularım heyecanlanıyordu. Şimdi sahada kendine güvenen bir Beşiktaş var" diye konuştu.

Gruptan çıkabiliriz
Beşiktaş'ın sadece sportif açıdan başarılı olmadığını her yönüyle Avrupalı olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, gruptan çıkma konusunda da "Turu geçecek gücümüz var. Prag'da aldığımız yenilgiye üzülüyorum. İtalya'dan alaağımız 1 puan, bize büyük avantaj getirir" ifadesini kullandı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır