kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

İpler kopuyor

İki yönetici başkan Bilgili'nin özür dilemesini, kendilerini yarı yolda bırakmak olarak yorumladı. Başkan da bu 2 ismi Ocak'taki kongrede listesine almayacak

Beşiktaş'ta, G.Saray derbisindeki olaylar nedeniyle başkan Serdar Bilgili'nin özür dileyip, "Suçu önce kendimizde buluyoruz. Bu olaylardan kimse beraat edemez" açıklamaları, olayların içinde yer alan ve sürekli Beşiktaşlılar'ın haklılığını savunmaya çalışan Yıldırım Demirören ile Kıvanç Oktay'ı incitti. Daha önce bir ihale krizi nedeniyle sözlü olarak istifalarını veren ancak daha sonra çark edip, yönetime geri dönen ikili, son olarak soyunma odası koridorlarına yöneticilerin bile girmesini önleyen karardan rahatsız oldu.

Bilgili belge topladı
Bilgili, bu kararı "Hiçbir Beşiktaşlı yöneticiyi, 'sarhoş' suçlamalarının yapıldığı çirkin manzaralar içinde görmek istemiyorum" diye açıkladı, ancak Demirören ve Oktay, Bilgili'nin özür dilemesinin ve alınan son kararın kendilerini yarı yolda bırakmak olduğu düşüncesinde. Yöneticilere konulan yasakta ise, Bilgili'nin olaylarla ilgili elde ettiği bilgiler ve görüntülerde yöneticilerin davranışlarından duyduğu rahatsızlığın yattığı öne sürüldü. Görüntülerde, Terim'in Ayhan'a saldırdığı iddia edilen İbrahim Aydın'a attığı yumruk ve Demirören ile Ayhan arasındaki diyaloğun da olduğu öğrenildi.

Görüşmeden sonuç yok
Bilgili ayrıca, aslında koridorda olmaması gereken İbrahim Aydın konusunu biraz araştırınca, yetkililerden "Onun görev yeri orası değildi. Devre arasında Yıldırım Demirören geldi, kendisiyle görüştü ve görev yerini değiştirdi" yanıtını alınca rahatsız oldu. Tüm bunların dışında Demirören ile Oktay'ın maçlarda yöneticilerden ayrı olarak locada oturmaları ve koridorlara inmelerinin rahatsızlık yarattığı da sızan haberler arasında. Bu arada dün Beşiktaş Dostları'nın verdiği iftar yemeği sonrası Demirören ve Oktay, Bilgili ile görüşme talep etti. Fakat görüşmede bir uzlaşma sağlanamadı. Bilgili'nin ocak ayındaki kongrede bu iki yöneticiyi artık listesine almayacağı öğrenildi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır