kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Umutlar Lizbon'a kaldı

G.Birliği, UEFA Kupası'nda Ankara'da Sporting Lizbon ile yenişemedi. Maçta Liedson, konuk takımı öne geçirdi. 5 dakika sonra Veysel beraberliği yakaladı. Mustafa Özkan penatıyı atamadı

Youla fırsatları heba etti
G.Birliği evinde konuk ettiği Portekiz'in Sporting Lizbon takımı ile 1-1 berabere kalarak tur umutlarını rövanşa taşıdı. Temsilcimiz karşılaşmaya hızlı başladı. 17'de Castno, Serkan'ı ceza alanının sağ çaprazında düşürdü. Hakem Corpodean penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mustafa Özkan, topu kaleciye teslim etti. 39'da Deniz'in ceza alanının hemen önüden yerden attığı şutta, top kaleci Pereira'da kaldı. 43'te Mustafa Özkan'ın arapasıyla ceza alanında topla buluşan Youla'nın vuruşunda, Portekiz ekibinin kalecisi yine gole izin vermedi.

5 dakika sonra cevap verdiler
Devre golsüz sona erdi. İkinci yarıda yine üstün olan takım G.Birliği idi. İlk devreye göre daha çok riski göze alan ve atak oynayan Başkent ekibi, 50.dakikada golü kalesinde gördü. Bu dakikada Liedson Lizbon'u 1-0 öne geçirdi. Fakat konuk takımın sevinci 5 dakika sürdü. 55'te Ali Tandoğan sağdan nefis ortaladı. Kafayı Mustafa Özkan vurdu. Kaleciden dönen topu Veysel tamamladı 1-1. 61 ve 63.dakikalarda aynı futbolcunun vuruşlarında Lizbon kalecisi Pereira gole izin vermedi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve G.Birliği tur umutlarını rövanşa taşıdı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır