kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

G.Antep bayramı

Johnson'ın kaçırdığı penaltı bile Lens'i kurtaramadı. Perdeyi Devran açtı, Bouazizi, Hagivari bir golle farkı ikiye çıkardı, Lazarov skoru ilan etti

UEFA Kupası 2. tur ilk maçında Gaziantepspor, RC Lens'i 3-0 yenerek tur biletini cebine büyük ölçüde koydu. G.Antep maça fırtına gibi başladı. 19'da sol taraftan hızla ceza sahasına giren Jabi tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Johnson topu dışarı attı.

43'te Devran Antep'i öne geçirdi. 1-0. Devreyi Antep 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda da sahada üstün olan taraf siyah-kırmızılı takımdı. 60'da Bouazizi ve 65'te Lazarov farklı skoru getiren golleri attılar 3-0

Sevinmek için erken
G.Antep'in elde ettiği başarı bu şehri ayağa kaldırdı. Başkan Celal Doğan maç bitiminde soyunma odasına giderek futbolcuları tek tek kutladı. Doğan, rakibi 3-0 yenmenin büyük avantaj olduğunu belirterek, "Ancak sevinmek için daha erken. Fransa'da da başarılı bir skor almak zorundayız. Futbolcularımı tek tek kutluyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar" ifadesini kullandı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da rakiplerini 3-0 gibi net bir skorla geçmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Lens'in bu kadar düşük performansla oynayacağını beklemiyorduk. Maçtan önce rakibimizi iyi analiz ettik. Oynadığımız atak futbolla da gol yemeden 3 gol bulduk" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır