kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

G.Saray'a yakınım

Yıldıray, G.Saray'ın kendisine çok cazip bir teklifte bulunduğunu belirtirken F.Bahçe'den herhangi teklif almadığını açıkladı

"G.Saray istiyor"
Galatasaray'ın transfer etmek için uzun süredir uğraştığı Yıldıray Baştürk dün ilginç açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'de oynayan arkadaşı Serhat Akın'ın internetteki sitesine konuk olan milli futbolcu, "Menajerlerim Avrupa'dan birçok kulüpten teklif geldiğini söylediler. Maalesef Fenerbahçe'den bir teklif geldiği bana iletilmedi. Galatasaray'ın ise iyi bir teklif yaptığını biliyorum. Ocak ayında teklifleri değerlendireceğim" diye konuştu.

Medya korkutuyor
Almanya'da yaşadığı için Türkiye Ligi'ni bilmediğini söyleyen milli futbolcu, "Endişelerim ve çekincelerim var. Her şeyden önce Türkiye'de futbolcuların özel hayatları yok gibi. Attığın her adıma dikkat etmek zorundasın. Oynadığın futboldan çok, yaşam tarzın ilgi çekiyor; gündemde tutuluyor. Bu da her futbolcu gibi beni de rahatsız ediyor" sözleriyle Galatasaray'ın teklifini her yönüyle düşündüğünü ifade etti.

Necati de tamam
Bu arada, Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, futbolcusu Necati'nin G.Saray'la kesin olarak anlaştığını açıkladı. Vural, "Necati'ye karşılık para mı yoksa futbolcu mu verileceği henüz netleşmedi" derken Adanaspor Genel Menajeri Şahabettin Yavuzer, "Başkanımız Çağdaş Ergin ile Galatasaraylı yöneticiler görüşmeler yaptılar. Prensipte anlaştılar. Para konuşulmadı ama kelepir fiyatına vermeyi de düşünmüyoruz" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır