kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Bunlar doymuş

İşte yöneticilerin Atina'da başkan Canaydın'a telkinleri "Kaleden kulübeye kadar aç adam lazım.. Bir senelik adamların bile elleri sürekli havada.. Mondi çok ayıp etti; cezalandırılmalı."

Başkanla acil zirve
Yunanistan'da Olympiakos'a 3-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur şansını ateşe atan ve grubunda son sıraya gerileyen Galatasaray'da yönetimde futbolculara büyük tepki oluştuğu öğrenildi. Atina'da maç sonrası başkan Özhan Canaydın ile biraraya gelen bazı yöneticilerin "Başkanım; bunların hepsi doymuş. Bize kaleden kulübeye kadar başarıya aç futbolcular lazım" telkininde bulundukları, başkanın ise görüşleri yorum yapmadan dinlemekle yetindiği öğrenildi.

Mondi'ye bilet yolda
Sarı-kırmızılı ekipte futbolculara yönelik bireysel tepkiler de var. Cihan için "Bir senelik adamların elleri kolları sürekli havada. Hiç inmiyor" denirken, Mondragon'a da Djordjeviç'e yaptığı hareket nedeniyle müthiş öfke duyuluyor. Yöneticilerin Canaydın'a "Başkanım; siz fair-play için bu kadar uğraşırken bu adamın yaptıkları Galatasaray'a yakışıyor mu?" dedikleri, yönetiminin Mondragon'a ağır para cezası vermeye hazırlandığı, UEFA'dan ceza gelirse Kolombiyalı'nın biletinin bile kesilebileceği ifade ediliyor.

"Bu ne rezil futbol!"
Teknik direktör Fatih Terim'in de maç sonrası soyunma odasında futbolcuları "Bu ne rezil futbol. Bu oyundan utanmalısınız. Bu kadar emek veriyoruz; çıkıp bunun karşılığını alamadığımız gibi, bir de hüsrana uğruyoruz. En son hata yapacak kişiler olmadık hatalar yapıyor. Böyle kötü oynamaya hakkımız yok. Unutmayın ki, Galatasaray forması giyiyorsunuz. Bu formanın hakkını vermeyenler bedelini öder. Herkes aklını başına alsın" diye uyardığı öğrenildi. Terim, sabaha karşı 03.15'te İstanbul'a gelen takımı doğruca Florya'ya götürüp kampa aldı ve öğlen idmana çıkardı.

Levent TÜZEMEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır