kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Baykal ve Bahçeli'ye "Bana yapılan size de yapılır" dedi

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Hükümet'i şikayet amacıyla, ilk kez diğer siyasi parti liderleriyle görüşme yaptı.

Anamuhalefet partisi CHP ile Meclis dışı partilerden MHP'yi ziyaret eden Uzan, genel başkanlara "nezaket" ve yeniden seçilmeleri nedeniyle "tebrik" ziyaretinde bulundu. Uzan, Deniz Baykal ile görüşmesinde, "Bizim başımıza gelenlerden çıkardığımız sonuç, Türkiye'yi yeniden şekillendirme sevdasının devam ettiğidir. Bu şekillendirmenin etkisiyle sıra başkalarına da gelebilir" dedi. Baykal, Uzan grubuyla ilgili gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini belirterek, "Allah kolaylık versin, işiniz çok zor" dedi.

Uzan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle görüşmesinden sonra ise, Bahçeli ile ortak fikirleri ve konuları olduğunu, görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Uzan, CHP'li Yaşar Nuri Öztürk'ün GP'ye katılacağı iddiaları için de, Öztürk'ü takdir ettiklerini belirtti, "Kendi siyasi kariyeri nasıl uygun görüyorsa o şekilde götürecektir" diye konuştu.

"AKÇAKOCA ÇOK GADDARDI"
Uzan, partisine katılımlar nedeniyle düzenlenen törende de, BDDK Başkanlığı'ndan istifa eden Engin Akçakoca'nın "gaddar" olduğunu söyledi, "Ayrılmadan bir gün önce 60 günlük bebeğime bile tedbir koydurdu" dedi.

Sorunların görüşerek çözüleceğine inandığını belirten Uzan, babası Kemal Uzan ve kardeşi Hakan Uzan'la ilgili sorulara "Bulursanız, onlara sorun. Ben bilmiyorum" verdi, devletin el koyduğu yatların ise kiralık olduğunu belirtti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır