kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Berke ile Nilay'a çok yazık oldu

Nişanlısını eve bırakmak üzere yola çıkan Berke aşırı hız yüzünden önündeki kamyona çarptı

İstanbul Bahçelievler'de önceki gece meydana gelen kazada nişanlısını eve bırakmak üzere girdiği E-5 karayolu'nda aşırı hız yapan elektrik mühendisi Berke Arman önündeki kamyona çarptı. Kazada elektrik mühendisi genç ile bir haftalık nişanlısı Nilay yaşamını yitirdi.

Yakınlarının ifadesine göre bir hafta önce nişanlanan Berke ile Bilgi Üniversitesi Medya İletişim Bölümü öğrencisi olan Nilay Hepgüler dün arkadaşları ile buluşup bir akşam yemeği yedi.

Daha sonra arkadaşlarından ayrılan gençler Nilay'ın Yeşilköy'deki evine doğru yola çıktılar. 34 AKM 52 plakalı 500 SL Mercedes marka otomobilinin direksiyonunda bulunan Berke, saat 02.00 sıralarında E-5 Karayolu Ömür mevkiine geldi.

YAĞMUR YOLU KAYGANLAŞTIRDI
Bahçelievler Ömür Restoran yakınlarında önünde seyreden kamyonu sollamaya çalışan genç adam yağmur yüzünden kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini yitirdi. Aşırı hızın da etkisiyle tamamen kontrolden çıkan araç kamyona arkadan çarptı. Kaza sırasında kamyonun arka tamponu ve stepnenin bulunduğu bölüm parçalandı, otomobil ise hurdaya döndü. Aracın içinde sıkışan iki sevgili çevreden yetişenler tarafından otomobilden çıkarıldı.

Ağır yaralanan gençlerin aşırı kan kaybettiğini fark eden vatandaşlar ambülans beklemeden 23 yaşındaki Nilay ile Berke'yi hastaneye doğru yola çıkardılar. Ancak Nilay hastaneye ulaşamadan yolda yaşamını yitirdi. Berke ise ilk müdahalenin ardından sevk edildiği İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

ONLARINKİ YILDIRIM AŞKIYDI
Otuz yaşındaki Berke'nin, babasının sahibi olduğu Ak Enerji Şirketi'nde elektrik mühendisi olarak çalıştığını anlatan yakınları Nilay'ın da üniversite son sınıfta okuduğunu söylediler.

Yakınlarının ifadesine göre; ortak bir arkadaşlarının doğum gününde tanışan tanışan gençler birbirlerine yıldırım aşkıyla tutulmuşlardı. Yaklaşık bir yıl süren arkadaşlığın ardından kendi aralarında söz yüzüğü takan Berke ile Nilay, geçtiğimiz hafta da aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmışlardı.

Kazada yaşamını yitiren Nilay'ın cenazesi dün Küçükköy Boşnak camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Boşnak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ayhan ŞİMŞEK - Müslim SARIYAR


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır