kapat
07.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

atv Haber'den bir rekor daha

ANAR'ın yaptığı araştırmada atv Haber yüzde 26'lik beğeni oranıyla rekor kırdı. Kanal D yüzde 9, Show TV 6.8, Star ise 5.2 ile en beğenilen haber bülteni sıralamasında gerilerde kaldı

ANAR'ın yaptığı kamuoyu yoklamasında atv ana haber bülteni yüzde 26 ile rekor kırdı. atv Haber'in beğenilirlik oranına sadece diğer kanalların haber bültenleri değil, hiçbir televizyon dizisi de ulaşamadı. Çünkü en beğenilen TV dizisi seçilen Kurtlar Vadisi bile yüzde 11. 4'de kaldı. Ankara Sosyal Araştırmalar Merkezi (ANAR) araştırmasını Adana, Ankara, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Diyarbakır ve Trabzon il merkezlerinde toplam 2 bin 18 kişi ile yüz yüze görüşerek gerçekleştirdi.

26-30 ekim arasında yapılan araştırmaya katılanlara, yönlendirme soru sorulmadı. "Ana haber bültenlerini en beğendiğiniz TV kanalı hangisidir?" açık sorusuna, yüzde 26 ile atv Haber yanıtı verildi. atv'yi yüzde 12.6 ile TRT, yüzde 10.6 Kanal 7, yüzde 10.1 NTV takip etti. Kanal D haber bülteni yüzde 9 ile 5. sırada, Show Haber ise yüzde 6. 8 ile 6. sırada yer aldı. "En beğendiğiniz TV dizisi hangisidir?" sorusuna ise yüzde 11.4 ile Kurtlar Vadisi yanıtı verildi. Bu diziyi yüzde 10 ile Ekmek Teknesi, yüzde 9.9'la Çocuklar Duymasın ve yüzde 8.1 ile Zerda izledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler
omer celik

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır