kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Bu defa kaçmaz

Avrupa şampiyonluğunu kaptırdığımız rakibimizle rövanşa Japonya'da çıkıyoruz. Mücadele saat 11.00'den itibaren TRT 1'den canlı yayınlanacak

Voleybolda bir destan yazarak Avrupa ikinciliğini elde eden Bayan Milli Takımımız, bu defa olimpiyat vizesi için fileye yükseliyor. Filenin Sultanları, Japonya'daki Dünya Kupası'nın açılışını bugün, Avrupa Şampiyonası finalinde 3-0 mağlup olduğu Polonya ile yapıyor. Kagoshima'daki karşılaşma Türkiye saatiyle 11.00'de başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak. Milli Takımımız'ın mücadeleye Bahar Urcu, Özlem Özçelik, Esra Gümüş, Natalia Hanikoğlu, Neslihan Demir, Gülden Kayalar altılısıyla başlaması bekleniyor. Polonya ile bugüne dek oynadığımız tek maçı yenik kapatmıştık.

Atina 2004'e 3 bilet
Milli Takım Antrenörü Reşat Yazıcıoğulları, ekstra bir motivasyonla oynadıkları Avrupa Şampiyonası'ndan sonra takımda bir rahatlama olduğunu belirterek "Burada işimiz kolay değil. 7.gücümüz seyirci de olmayacak. Ancak uluslararası platformda Türk voleybolunun geldiği noktayı göstermemiz gerek. Hepimiz görevimizin bilincindeyiz. İlk maçı Polonya ile yapıyor olmamız iyi, çünkü hem rövanş havası olacak hem de tanıdığımız bir rakip" diye konuştu. ABD, Çin, Brezilya gibi devler dahil 12 takımın yer aldığı Dünya Kupası, tek devreli lig usulüyle oynanacak ve en fazla puan toplayan 3 takım doğrudan 2004 Olimpiyatları'na katılacak. Milli Takımımız, burada ilk üçe giremese bile olimpiyat umutlarını Azerbaycan'daki turnuvaya taşıyacak.

Dostlar alışverişte görsün!
Filenin Sultanları, salı günü gittikleri Japonya'da uzun yolculuğun izlerini sildiler. Milli voleybolcular, dün öğleden sonra yaptığı son çalışmadan önce çarşıya çıkarak alışveriş yaptı. Özellikle elektronik reyonlarının önünden ayrılamayan Milliler, video kameralarla ilgilendiler ama satın almadılar. Bu arada ilk günkü rakibimiz Polonya, Kagoshima'ya dün ulaşabildi. Polonyalı voleybolcular tüm günü dinlerek geçirdi.

Mustafa YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır