kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ocak yolcuları

Ayrılması beklenen isimlerden İsmail, 2 sezonda tek resmi maça bile çıkmadı. Erhan, 2 galibiyet gördü. Hakan kenarda unutuldu. Ali Güneş ise az da olsa ümitli

Rekorlarla gidiyorlar
Transferin yeniden açılacağı ocak ayında Fenerbahçe'denbazı oyuncuların ayrılması bekleniyor. Daum'un şans vermediği futbolcular, futbol oynayabilmek için kulüp arıyorlar. Bu isimlerin ilginç yanları da var. Örneğin İsmail Güldüren, geçen sezonun başında geldiği F.Bahçe'de bir kez bile resmi maçta forma giyemedi. Bu oyuncu, sarı-lacivertli takıma geldiği dönemde talihsiz bir sakatlık geçirmiş ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. İsmail, bu gidişle büyük olasılıkla 1.5 sezon kaldığı F.Bahçe'ye oynamadan veda edecek.

Erhan unutuldu
Geçen sezonun ortasında Fenerbahçe'ye gelen Erhan Albayrak için de işler yolunda gitmedi. Geçen sezon 12 maç oynayan yıldız oyuncu, bu yıl ise sadece 1 maçta sahaya çıktı. İstanbulspor maçında kırmızı kart gören Erhan, ondan sonra unutuldu. Erhan'ın rekoru ise oynadığı 13 maçın 11'ini takımının kaybetmiş olması. Sezon öncesindeki hazırlık kampının jokeri Hakan Bayraktar de ilk hafta İstanbulspor maçında, sadece bir devre oynadıktan sonra teknik direktör Daum'un unuttuğu bir başka futbolcu.

Ali moral buldu
Bu sezon Daum'un forma vermediği bir başka isim Ali Güneş de gidiciler arasında görünüyor. Ancak genç oyuncu, Adana maçının son 3 dakikasında oynatılmasını bir 'umut ışığı' olarak gördü ve F.Bahçe'de devam etme planları yapmaya başladı.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır