kapat
01.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

İlk sözleşme genel müdürün

Bireysel emeklilikte 'piyasa lideri' olacaklarını söyleyen Koç Allianz Hayat Genel Müdürü, şirketin 1 numaralı sözleşmesi için kendini aday gösterdi

Koç Allianz Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Kemal Olgaç, bireysel emeklilikte piyasa liderlerinden birisi olacaklarını bildirdi. Olgaç, düzenlediği basınla sohbet toplantısında, bireysel emeklilik sisteminin uzun dönemli bir iş olduğunu ve bireylere iyi tanıtılması gerektiğini belirterek, "Kapımızda izdiham yok, sistem, süreç içinde büyüyecek. Sabırlı olmak lazım" dedi.

Koç Allianz'ın uzun yıllardan beri sigortacılığın bütün dallarında faaliyet gösterdiğini anımsatan Olgaç, şunları söyledi "Birçok ülkede sosyal güvenlik sistemlerinin çatırdamasıyla devreye giren tamamlayıcı emeklilik sistemi Türkiye gündemine gelince buna ilgisiz kalamazdık. Bu işe girmemiz gerektiğini düşündük. Sosyal boyutu bizi heyecanlandırdı. Aynı zamanda bunu, geleceğin işi olarak gördük."

FARKIMIZ VAR
Olgaç, portföy yönetimi ve yapılanması açısından diğer 5 şirketten önemli farkları olduğunu savunarak, "Gerek emeklilik planları gerekse fon yönetimi açısından rakiplerimize oranla dünya ölçeğinde ortaklarımızın olduğunu düşünüyorum."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır