kapat
26.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Manchester United dağıldı

Ferguson'un talebeleri, Şampiyonlar Ligi'ndeki G.Rangers galibiyetinden 3 gün sonra, Premier Ligi'nde evinde Fulham'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı

Ferguson tribündeydi
İngiltere Ligi'nde Manchester United, evinde Fulham'a 3-1 yenilerek 2002 Eylül ayından bu yana sahasındaki ilk mağlubiyetini aldı. Fulham'ın gollerini 3. dakikada Clark, 66'da Malbranque ve 78'de Inamoto atarken, Manchester'ın tek golü 45'te Forlan'dan geldi. Cezalı olan teknik direktör Sir Alex Ferguson karşılaşmayı tribünden izledi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Chelsea ise Manchester City'yi Hasselbaink'in 34. dakikadaki golüyle yenerek liderliğe yükseldi.

Muzzy yine gülemedi
Leicester City ise, ilk yarısını 3-0 önde kapattığı maçta Wolverhampton 4-3 yenildi. 12 ve 15'te eski Beşiktaşlı Les Ferdinand, milli futbolcumuz Mustafa İzzet'in asistleriyle durumu 2-0 yaptı. 35'te Scimeca durumu 3-0 yaptı. İkinci yarıda 52 ve 60'ta(pen) Cameron, 68'de Rae ve 86'da Camara, Wolves'u 4-3'lük galibiyete taşıdı. Diğer sonuçlar Aston Villa-Everton 0-0, Bolton Wanderers-Birmingham City 0-1, Liverpool-Leeds 3-1, Newcastle United-Portsmouth 3-0, Southampton-Blackburn 2-0.

Galip ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır