kapat
26.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tanınmasın diye derisini yüzdüler

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan tekstilcinin eski eşi ve yakınları tarafından öldürüldüğü anlaşıldı. Genç adamın öldürüldükten sonra derisinin yüzüldüğü ve parçalara ayrıldığı belirlendi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kayıplar Büro Amirliği'ne yapılan bir kayıp başvurusunu değerlendiren polis, tüyler ürpertici bir cinayeti ortaya çıkardı. Yaklaşık on beş gün önce Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Alpay Çekiç adlı genç, kardeşi Atilla'nın esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolduğunu söyledi. Bunun üzerine soruşturmaya başlayan kayıplar büro amirliği ekipleri ilk ipucuna Çatalca, Binkılıç Köyü'nden gelen bir haberle ulaştılar. Çatalca Jandarması ormanlık alanda bir erkeğe ait olduğu anlaşılan baş, kol ve bacak parçaları bulmuştu. Parçalar Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ve Çekiç parçalar arasındaki bir bacaktan, ağabeyini teşhis etti. Kafa derisi yüzülmüş ancak ayaktaki bir yara izi kimliği ortaya koymuştu. Bu sırada Çekiç'in otomobili de Beylikdüzü'nde terk edilmiş olarak bulundu.

HEPSİ İTİRAF ETTİ
İpuçları ışığında Atilla Çekiç'in bir süre önce ayrıldığı eşi 27 yaşındaki Hatice, kayınbiraderi Yılmaz Güvercin ve onun eşi Hatice ile eski eşinin sevgilisi Ufuk Güner çapraz sorguya alındı.

Cinayeti ilk itiraf eden Yılmaz Güvercin oldu. Güvercin olayı, "Kardeşimle ayrıldıktan sonra Atilla'nın eşime tecavüz ettiğini öğrendim. Kızkardeşime de durumu anlattım, Atilla'yı öldürmeye karar verdik. Yaptığımız plana göre Hatice Atilla'yı eve çağırdı. Konuşurlarken ben, eşim ve Ufuk ortaya çıktık. Elimdeki keserle kafasına iki defa vurdum. Cesedi banyoya taşıdık. Burada hep birlikte cesedi ufak parçalara ayırdık. Sonra poşete koyup Çatalca'da rastgele yerlere attık. Daha sonra aracı da terk edip eve döndük" diye anlattı.

Mehmet AKTARAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır