kapat
25.10.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Dörtlü yetmedi

Rüya Takımı kuran Lakers, hazırlık maçında hemşehrisi Clippers'a yenilirken yıllık ücretleri 46.5 milyon dolar Süper Dörtlü, ilk buluşmasında 65 sayı üretti

NBA'de üstüste 3 şampiyonluk sonrası unvanı geçen yıl San Antonio Spurs'e kaptıran Lakers, ilk kez 4 silahşörüyle sahne aldı. Kobe, Shaq, Malone ve Payton'un ilk 5'te buluştuğu Lakers, hazırlık maçında Los Angeles'ın diğer takımı Clippers'a 107-101 kaybetmekten kurtulamadı. Maçta göçler dizinden geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez forma giyen Kobe Bryant'ın üzerindeydi. Tecavüzle suçlanan ve mahkemeye çıkacak olan Kobe, salondaki 18 bin 289 seyiciden büyük destek görürken, 32 dakikada 4/14 şut isabetiyle 15 sayı attı.

Clippers yarısı etmiyor
Rüya Takım'da Shaquille O'Neal 18, Gary Payton 17, Kobe ve Karl Malone 15'şer sayı atarken, ilk 5'in diğer oyuncusu Devean George da 14 sayı kaydetti. Lakers'ta yedeklerin katkısı ile 22 sayıda kaldı. Lakers'ın yarısı kadar para harcayan Clippers'ta ise Maggette 21 sayı ile önder olurken diğer oyuncular sorumluluğu paylaştı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

sizinkiler
Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır