|
 |
|

Yanlis adres, affetmedi
Aydin'daki evlerini terk eden esini arayan genc, arkadaslariyla birlikte Izmir'de ev basti. Baskina sinirlenen ev sahibi silahini cekip, "Senin karinin bizim evde isi ne?" diyerek uc arkadasi kursun yagmuruna tuttu
Izmir Gaziemir'de evden kacan esinin, arkadasi Halit Guray'in evinde saklandigini zanneden Baris Ak, iki arkadasi ile birlikte bastigi evde Guray'in tepkisiyle karsilasti. Guray'in silahini cekmesiyle ortalik savas alanina dondu. Bir kisinin yasamini yitirdigi iki kisinin de yaralandigi olayin ardindan Guray ile Ak kayiplara karisti.
Olay, Gaziemir 28/22 Sokak'ta meydana geldi. Aydin'da oturan Baris Ak, onceki gece saat 21.30 siralarinda Izmir'e, esi Ayse Ak'in arkadasi Halit Guray'in evine geldi. Arkadaslari Mehmet Sarikurt ve Nurettin Koran'la birlikte zili calan Ak, kapiyi acan Guray'a, esi Ayse'nin evde olup olmadigini sordu. Guray'in bu soru karsisinda sasirdigini ifade etmesine ragmen israrci davranan Ak, her seyi bildigini, Ayse'nin ortaya cikmasini istedigini soyledi. Bunun uzerine 34 yasindaki Halit Guray ile gencler arasinda tartisma cikti.
SILAHINI CEKIP ATES ETTI
Karsilikli kufurlesmelerin ardindan Guray, Baris Ak'a "Senin esinin bizim evde ne isi var" diyerek genclerin uzerine yurudu. Bu arada silahini da ceken Guray, Baris Ak, Nurettin Koran ve Mehmet Sarikurt'u kursun yagmuruna tuttu. Koran gogsune isabet eden kursunla olay yerinde yasamini yitirirken, Sarikurt ve Guray'in tesadufen yaninda bulunan arkadasi Ugur Cicek seken kursunlarla hafif yaralandi.
Yaralilar Izmir Ataturk Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Catismadan yara almadan kurtulan Halit Guray ile Baris Ak ise olay yerinden kacarak kayiplara karisti.
Olayla ilgili sorusturma baslatan polis, Baris Ak'in evden kacan ve catismaya neden olan esi Ayse'nin Manisa'daki bir akrabasinin evinde kaldigini belirledi.
Tolga TEKIN
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|