|
 |
|

Protesto yasak
F.Bahçeli taraftarların tepkisinin kulübe ceza olarak geri döneceğinden çekinen yönetim, tribün liderlerine "Adana maçında sadece takımı destekleyin" mesajını verdi
GeliÅŸmeler izlendi
Bursaspor maçı sonrasında bir penaltılarının verilmediğini söyleyerek, federasyon ve MHK'yı daha adaletli davranmaya çağıran F.Bahçe yönetimi, şimdi sarı-lacivertli taraftarların Adanaspor maçı öncesinde kulübün ceza almasına yol açacak bir protesto eyleminde bulunmasından çekiniyor. Sarı-lacivertli taraftar dernekleri ve gruplarının, Adanaspor maçı öncesinde futbol federasyonu ve MHK'yı protesto etmeye hazırlandıklarını öğrenen yönetim, hemen harekete geçerek, tribün gruplarının önde gelen isimlerine gerekli uyarıları yaptı.
Daha önce de yaşadık
F.Bahçe'nin taraftar olayları nedeniyle sahasının daha önce de kapatıldığını hatırlatan ve bundan da takımın zarar gördüğünü vurgulayan sarı-lacivertli yöneticiler, grup liderlerine, "Daha sezonun başındayız. Kulübümüz aleyhine bazı haksızlıklar olduğu aşikar ama bunlara yoğun bir tepki verirsek bundan zarar görürüz. Zaten söz konusu kesim bize ceza vermek için olay kolluyor. Buna izin vermeyin, Adana maçında yalnızca takımı destekleyin" çağrısında buldular.
Deniz DERİNSU
Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya
tıklayın
|
|
|
|