|
 |
|

Sakata geldiler
Son 5 yilin yildizlari, Hingis, Kournikova, Davenport ve Williams'lar ciddi sakatliklar yuzunden ya tenisi birakiyor ya da kortlardan uzak kaliyor
Steffi Graf'in kortlardan elini etegini cekmesinin ardindan bayan tenisinde yeni yildizlar olustu. Martina Hingis, Anna Kournikova, Williams Kardesler, Lindsay Davenport, Justine Henin ve Kim Clijsters bunlarin onde gelenleri. Birdenbire sani, sohreti yakalayan bu kizlar nedense sik sik sakatlik ve bunalim yasayarak dokulmeye basladilar.
Hepsi tel tel dokuluyor
Zaten tenise pek konsantre olamayan Kournikova, Nisan ayindan beri hicbir turnuvaya katilmadi ve tenisi birakmak uzere. Martina Hingis 2 yildir kortlardan uzakta. Sakatliginin gecmesi halinde bile tenise donmeyi dusunmuyor. Lindsay Davenport o kadar sik sakatlaniyor ki neredeyse turnuva kazanmayi unuttu.
Williams Kardesler, son 2 yil tenis dunyasini domine ettikten sonra birdenbire ameliyat ve sakatlik serisini yakaladilar. Su ana kadar yerlerine saglam tutunan Belcikalilar ne yapacak bilinmez ama bayan tenisinin sakata gelmekten kurtulmasi gerekiyor.
Haberleri gazete sayfasi goruntusunde okumak icin
SABAH e-Medya"ya
tiklayin
|
|
|
|